Cadde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mini bir servet harcadı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mini bir servet harcadı

18.04.2019 - 12:40 | Son Güncellenme:

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile geçen hafta doğan Karan için kesenin ağzını açtı. Burak Özçivit, doğumun gerçekleştiği Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede eşinin yanı sıra aile üyeleri için 50 bin lira karşılığında tüm katı kapattırdı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mini bir servet harcadı

Burak Özçivit, oğullarını Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede dünyaya getiren eşinin rahatı ve güvenliği için iddiaya göre tüm kattaki odaları kapattırdı.

Haberin Devamı

Fahriye Evcen ile minik Karan, hastanenin 15 bin 650 liralık odasında kalırken oyuncunun Almanya'dan gelen ailesi de hemen yanındaki odada konakladı.

Özçivit'in ailesi de oğullarının tuttuğu aynı kattaki diğer odada kalıp torunlarının dünyaya 'merhaba' deyişinin sevincini yaşadı.

Konuşulanlara göre ise Burak Özçivit'in cebinden ailesi ve eşinin 5 gündür kaldığı 4 oda için yaklaşık 50 bin lira çıktı. Özçivit ve Evcen Aileleri'nin kaldığı hastanedeki güzel oyuncuyla bebeğinin konakladığı katta kuş uçurtulmadı.

Oğullarının görüntülenmemesi için yoğun çaba sarf eden Burak Özçivit, hastanedeki güvenliği alarma geçirdi.

Ünlü çiftin, bebeklerinin ilk fotoğraflarını Ortadoğu'daki bir dergiye yüksek bir ücret karşılığında satması bekleniyor. (Takvim)