Gündem Burcu Esmersoy kimdir ?

Burcu Esmersoy kimdir ?

24.05.2018 - 18:04 | Son Güncellenme:

Sunuculuğunu yaptığı her programda sevimliliği ve güzelliği ile izleyicileri kendine hayran bırakan Burcu Esmersoy son dönemlerde fikirleri ve hayatı ile de oldukça gündemde. Kariyerinin zirvesi yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy kimdir? Kaç yaşındadır?

Burcu Esmersoy kimdir

Burcu Esmersoy kimdir?

Haberin Devamı

Güzel sunucu Burcu Esmersoy 2 Ekim tarihinde 1976 yılında doğmuştur. Gerçek adı Kamile olan güzel sanatçı İstanbulludur. Burcu Esmersoy ve ablası olmak üzere iki kardeşlerdir. Anne ve babası 4 yaşındayken ayrılmıştır. Ablası ve kendisini büyükannesi büyütmüştür. Annesinden ve babasının yeni evliliklerinden birer üvey kız kardeşi olmuştur. İstanbul üniversitesinde turizm İşletmeciliği bölümünü bitiren Esmersoy, 1997 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır. Katıldığı bu yarışmada dördüncü olup Miss International yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Bu yarışmada Dostluk Güzeli unvanına sahip olmuştur.

Bir süre sonra Hıncal Uluç'un sekreterliğini yapmaya başlamıştır. Bu iş sayesinde televizyon dünyasına adım atmıştır. Ayrıca bir kaç klipte, klip oyunculuğu yapmıştır. Ve 2005 yılına kadar spikerlik, editörlük ve muhabirlik yapmıştır. İngilizce ve İtalyanca dillerine hakim olan sanatçı bu konuda oldukça başarılıdır. Romantik Komedi filminde konuk oyuncu olarak ekrana çıkmıştır. Aynı yıl içerisinde Yok Böyle Dans programında yarışmacı olarak ekranlara çıkmıştır. Yarışmada yaptığı başarılı dansları ise uzun süre akıllardan silinmedi. 1 sene sonra aynı programda sunuculuk yapmaya başlamıştır. 2012 yılında Survivor yarışmasında sunuculuğu üstlenen ünlü sanatçı 2013 yılında da Popstar yarışmasının sunuculuğunu üstlenmiştir. Burcu Esmersoy NYC dergisinde yazılar yazmıştır. Ayrıca Evo Otomobil dergisinde de yazıları yayınlanmıştır. ATV kanalında yayınlanan Elin Oğlu programını sunmaya başlamıştır. 2017 yılında ise Dünya Güzellerim adlı programda çalışmıştır. Bu programın çekimleri için Vietnam’a gitmiştir. Aynı yıl içinde Berk Suybatmaz ile ilişkisi başlamıştır. 14 Mayıs tarihinde 2018 yılında New York’ta Berk Suybatmaz ile dünya evine girmiştir.