Cadde Burcu Güneş'ten çok anlamlı açıklama

Burcu Güneş'ten çok anlamlı açıklama

19.10.2018 - 15:58 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Burcu Güneş, Meme Kanseri Farkındalık Haftası'nda Antalyalılarla bir araya geldi. Güneş, "Kadınlar için yaktığımız bir mumla kansere dur diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Burcu Güneşten çok anlamlı açıklama

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Burcu Güneş, Meme Kanseri Farkındalık Haftası'nda Antalyalılarla buluştu.

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Memorial Antalya Hastaneleri, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) işbirliğiyle düzenlenen meme kanseri farkındalık yürüyüşünün ardından sahneye çıkan Güneş, sevilen şarkılarını kadınlar için söyledi.

"Bugün sizinle bir araya gelmekten hem mutlu hem umutluyum. Ben isterim ki bugün buradan çıkıp evimizin yolunu tuttuğumuzda ailemizden, çevremizden bir kadın seçelim ve onu meme kanseri hakkında bilgilendirelim. Kendi kendine muayene gibi çok basit fakat büyük önem taşıyan bir yolu öğreterek, gerçek bir farkındalık yaratalım. Hangi taramaları kaç yaşlarında yaptırması gerektiğinden bahsedelim. Unutmayalım ki kanser önlenebilir bir hastalıktır ve bizler çevremizden sadece bir kadın için dahi olsa yaktığımız bir mumla kansere dur diyebiliriz" diyen Burcu Güneş'in açıklaması büyük alkış topladı.

Haberin Devamı