Bursa Bursa'da İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Bursa'da İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Yardımı

19.01.2018 - 20:05 | Son Güncellenme:

.

Bursada İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Yardımı

BURSA (AA) - Bursa'da Türk Hava Kurumu (THK) Yıldırım Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi bin 377 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Haberin Devamı

Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ortaklığında, LC Waikiki'nin katkılarıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, merkez Yıldırım ile Harmancık, Orhaneli, Büyük Orhan ve Kestel ilçelerinde tespit edilen bin 377 ihtiyaç sahibi öğrenciye, mont, pantolon, çorap ve kazak temin edildi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen THK Genel Yönetim Kurulu Üyesi, THK Yıldırım Şube Başkanı Yaşar Türk, öğrencilere kıyafet tedarik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

THK'nın 430 şubesi olduğunu aktaran Türk, şunları kaydetti:

"THK olarak, her il ve ilçede hiçbir ücret almaksızın tamamen gönüllülük esasına göre çalışanlarımız var. Milli Eğitim Bakanlığı okullarında yıl boyu ücretsiz model uçak kurslarımız devam ediyor. Bu okullardaki öğretmenlere model uçak rehber öğretmenlik kursları açarak, gençlerin havacılığa ilgi duyarak, yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu hayırlı ve sevinçli organizasyonu gerçekleştirirken THK Genel Merkezi ve LC Waikiki'den büyük destek gördük. Bu vesileyle koordinasyonu sağlayan herkese teşekkür ediyoruz."