Otomobil Bursa Nilüfer'de AYDOFF Zirvede

Bursa Nilüfer'de AYDOFF Zirvede

23.05.2017 - 09:35 | Son Güncellenme:

Kısa adı BASK olan Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafından Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Türkiye Trial Şampiyonası ikinci yarışı 20-21 Mayıs tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirildi.

Bursa Nilüferde AYDOFF Zirvede

Bursalı sporseverlerin yoğun ilgisi altında geçen organizasyon her 2 gün de heyecan bir an olsun eksik olmadı.... 4 sporcu ve 2 araçtan oluşan takımların mücadelesini yarışı takip eden izleyiciler nefeslerini tutarak takip ettiler.

Haberin Devamı

Detoro ile yarışan Ali Fuat Bilgin-Mehmet Emir ile yine Detoro kullanan Seda Özkutlu-Şah Haydar Argaç ekiplerinden oluşan AYDOFF Trial Team'in ilk sırada tamamladığı yarışın ikincisi Land Rover Discovery TD5 ile Selim Ustaoğlu-Oktay Gündoğdu ve Land Rover Defender 90 ile Onur Kırayoğlu-İhsan Pekyayla'dan oluşan Magnum Motorsports ikinciliği elde etti. 24 sporcu 12 araç ve 6 takımın mücadelesinde, genel klasman üçüncülüğünü kazanan ise Adnan Ofluoğlu-Selçuk Akan ve Atilla Çakır-Oğuz Kaan Öztürk'ten oluşan AVC Osmanlı takımı oldu.

Bursa Nilüferde AYDOFF Zirvede

2017 Türkiye Trial Şampiyonası üçüncü yarışı, 15-16 Temmuz tarihlerinde Düzce Offroad Kulübü DOSOD tarafından Düzce'de organize edilecek.