Burun Estetiğinde Yeni Trend Ultrasonik Burun Estetiği

Burun estetik ameliyatları sırasında büyük burunların küçültülmesi, geniş burunların daraltılması ya da eğri burunların düzeltilmesi için burnun ½ üst bölümünü oluşturan kemik çatının kesiler yaparak küçültülmesi ve-veya yeniden şekillendirilmesi gerekmektedir.

Kimi kişiler burnunun büyük olmasından şikâyet etmekte, kimi insanlar çok küçük olduğundan şikayet etmekte, kimi insanlarda sadece kemer kısmından rahatsızlık duyduğunu dile getirmektedir. Burun estetiği yapılırken kişiye özel planlanma günümüzde öne çıkmaktadır. Yapılan estetik işlemin “yapay” bir hava vermeden genel yüz yapısı ile uyumlu olması çok önemlidir.

Haberin Devamı

Nasıl uygulanır?

Piezo(Ultrasonik Burun Estetiği) denilen teknoloji; burun estetiği sırasında işimizi son derece kolaylaştıran bir araçtır. Bu şekilde burun kemiği üzerinde milimetrik oynamalar ve istenildiği şekilde kontrollü kırıklar yaratılabilir.Günümüzde hala burun kemikleri çekiç ve keski kullanarak kesilmektedir. Fakat bu yeni yöntem ile bütün bunlara son veriyoruz. Normal yöntemlerle yapılan her burun operasyonunda %5 hata riski var. Piezo cihazı; yumuşak dokuları kesmeyecek şekilde dizayn edilmiştir ve sadece kemik dokuyu keser. Doğru kullanım yapıldığı zaman damar hasarlanması da çok zor. Tüm bu avantajlardan dolayı uzun yıllardır bunun estetiği sonrasında görülen ödem ve morluklar Piezo sayesinde artık mazide kalıyor.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Ekrem Keskin

Sağlıcakla kalın…

Site: http://www.ekremkeskin.com/

Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/

Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts