Cadde Buse Varol, Eda Erol için ilk kez konuştu

Buse Varol, Eda Erol için ilk kez konuştu

16.08.2018 - 16:06 | Son Güncellenme:

Oyuncu Buse Varol, teve2 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında, eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında, ilk kez bir açıklamada bulundu.

Buse Varol, Eda Erol için ilk kez konuştu

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Buse Varol şu açıklamada bulundu:
"Bir gün TV'de magazin programı izlerken Alişan'ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim. 'Ay bir Alişan, bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim' diye esprili konuşma yaptım. Ağzımdan çıkan, bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan, mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum."

Haberin Devamı

'AYRILDIKLARINDA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM'

Buse Varol "Alişan'ın, Eda Erol'dan ayrıldığı haberlerini okuyunca bir şey hissettiniz mi?" sorusuna ise şu cevabı verdi:
"Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu. Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı. Bu çok üzücü, sıkıcı ve kırıcıydı. Onun da özel hayatı var. Belki annesi, ya da varsa erkek arkadaşı rahatsız oluyor. Belki böylesi onun için daha iyi ve hayırlı olmuştur. Yolu açık olsun, hep mutlu olsun."

Eda Erol ise konuyla ilgili, "Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu ve bitti. Herkese mutluluklar" şeklinde konuşmuştu.