Cacharel ile Bir Koşu Tokyo’ya

Modern ve şehirli erkek yoğun iş temposunda hem elegan bir görünüm istiyor, hem de konforundan vazgeçmek istemiyor!

Her sezon başka ülkelerin egzotik duygularıylarını içinde besleyen, yenilikçi ürünleriyle alternatif bir bakış açısı sağlayan, erkek giyimini lifestyle olarak sunan Cacharel lansmanı, koleksiyon danışmanı Güneş Güner’in sunumuyla gerçekleşti.

Günümüz erkek modasına akıllı ve şık çözümler getiren Fransız ekolünün ikonik markası, Cacharel markasının 2017-2018 Sonbahar/Kış lansmanı geçtiğimiz Çarşamba günü Raffles İstanbul Writers Bar’da gerçekleşti. Davetli olarak katılım gösterdiğim etkinlikte kendimi Tokyo topraklarında hissettim. Yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonu oldukça dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

Kapı girişinde bizi karşılayan Japon şans oyunu vardı. Bir sayı tutmamızı ve o sayının bulunduğu minik ahşap çekmeceyi açıp, içerisinde bulunan parşömen kağıdını okumamızı söylediler. Burada yazan kelimeler 2018 için bizi temsil eden ruhu simgeliyormuş. Bana ‘’passion’’ çıktı. 2018 benim için hırs ve tutkuyla dolu bir yıl olacak sanırım:)

2017/18 Kış Rotası Tokyo

Gezgin ruhuyla her sezon farklı bir rotaya yüzünü çeviren Cacharel erkeği, 2017-18 Sonbahar/Kış koleksiyonunda ‘’tezatlar şehri’’ Tokyo’dan ilhamını almış.

Geleneklerinden vazgeçmemiş, teknolojik erkeğin sakin, renkli ve rafine ile metropollü olmanın dinamik tezatlığını yaşatan Tokyo, Cacharel’in Sonbahar/Kış koleksiyonuna ilham vermiş.

Cacharel ile Bir Koşu Tokyo’ya

Renkler oldukça ilgi çekici ve güçlü bir yapıya sahip. Tapınak kırmızısı, koyu yaprak yeşili, antrasit, gri, hardal sarısı, mor ve mavi koleksiyonun belirleyici renkleri arasında.

Cacharel erkeğinin konforuna önem verdiğini vurgulamıştım. Kumaşlara teknolojik yaklaşımlarla sağladıkları ısı dengesi çalışmalarının ilgi çekici. Konformist ve özgürlük sağlayan parçalar her zaman ki gibi koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında.

Cacharel ile Bir Koşu Tokyo’ya

Profesyonel Dövme Sanatçılarıyla Güzel bir Çalışma

Cacharel lansmanın da Tokyo ruhunu müziklerle ve yemeklerle bize bolca hissettirdiler. Bunun yanında mutluluk, şans, eğlence gibi kelimelerin sembollerini içeren dövmeleri, profesyonel dövme sanatçıları, Can Levi ve Dilara Zahir bize hızlı bir şekilde uyguladılar.

Haberin Devamı

Bu unutulmaz deneyimin bir parçası olmak paha biçilemezdi.

Cacharel ile Bir Koşu Tokyo’ya

https://www.gokcekomurcucosmos.com

https://www.instagram.com/gokcekomurcucosmos/