Cadde 129 günde 452 bin seyirci

129 günde 452 bin seyirci

06.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri final yaptı.

129 günde 452 bin seyirci

Türkiye’nin en uzun soluklu konser maratonuna ev sahipliği yapan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde Türkiye’nin yıldız sanatçılarını müzikseverlerle buluşturdu. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, binlerce kişiyi ağırladı. Türkiye’nin en uzun soluklu konser serisi 28 Mayıs’ta Afara Uğur Aslan ile başladı, 29 Ekim süper star Ajda Pekkan’ın unutulmaz finaliyle sona erdi. 129 günlük konser maratonunda yaklaşık 452 bin seyirciyi ağırlayan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye’de bir ilke imza atmış oldu.

Haberin Devamı

129 günde 452 bin seyirci

Pop müzik şöleninden arabesk rüzgârına, rap yıldızlarından gönülleri titreten türkülere, birbirinden farklı müzik tarzlarını tek bir noktada buluşturan alan, yıla damgasını vurdu. Müzikseverler birbirinden renkli konserlerde, sevdiği sanatçılarla birlikte hem doyasıya eğlendi hem de hafızalardan çıkmayacak anlara şahitlik etti. Organizasyon; İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Emel Sayın, Hakan Altun, Hande Yener, Yıldız Tilbe, Muazzez Ersoy, Volkan Konak, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, İzel-Çelik-Ercan, Zara, Levent Yüksel, MFÖ, Şevval Sam, Sabahat Akkiraz ve Fahir Atakoğlu’nun da aralarında yer aldığı müziğin 82 dev ismini ağırladı. 

129 günde 452 bin seyirci