Cadde '2023 model Arda Kural'

'2023 model Arda Kural'

20.01.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla bir döneme damga vuran Arda Kural, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Kural, fazla kilolarından kurtuldu ve saç ektirdi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, yeni görüntüsüyle hayranlarını sevindirdi. Kendisine "2023 model Arda Kural" diyen oyuncuya beğeni yağdı.

2023 model Arda Kural

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan Arda Kural, 2000'li yılların başında ekranları kasıp kavuran gençlik dizilerinden 'Eyvah Kızım Büyüdü'de rol aldı. Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

2023 model Arda Kural

Haberin Devamı

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE YUMRUK ATTI

Arda Kural, geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip, kavga çıkarmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk atmıştı.

2023 model Arda Kural

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürmüştü.

ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Arda Kural'ın bu olaydan önce ailesi ile yaşadığı tartışma nedeniyle polis merkezine götürüldüğü öğrenilmişti. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenilmişti. Kural hakkında bir aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartılmıştı.

2023 model Arda Kural

Haberin Devamı

SON HALİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

20 kilo vererek fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, yeni paylaşım yaptı. Fit görüntüsüyle paylaşım yapan Kural paylaşımının altına, "2023 model Arda Kural" notunu ekledi.

2023 model Arda Kural

Arda Kural'ın 2015 yılındaki hali...

2023 model Arda Kural

Verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuşan ünlüler...

2023 model Arda Kural

(Ümit Erdim)

2023 model Arda Kural

(Feyza Civelek)

2023 model Arda Kural

(Yeşim Ceren Bozoğlu)

2023 model Arda Kural

(Pelin Öztekin)