Cadde 23 Nisan'ı mutfakta kutladılar

23 Nisan'ı mutfakta kutladılar

19.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının ünlü anneleri ve çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Doors Akademi Arçelik mutfağında buluştu

23 Nisanı mutfakta kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için cemiyet hayatının tanınmış anneleri çocuklarıyla mutfağa girdi. Gizem Aktorun ve Tuba Peksayar Şimayli’nin organizasyonuyla ‘Arçelik’le Mucize Lezzetler Pişirme Atölyesi’ne giren konuklar, çocuklarıyla eğlenceli vakit geçirdi. Ünlü Alman Şef Jurgen Stumpfeldt eşliğinde, şeker hamuru süslemesi ve kurabiye yapan çocuklar, profesyonel mutfak deneyimi yaşadı. Baloncunun çocuklar için hazırladığı balondan kanatlar, taçlar ve kılıçlar etkinliğe festival havası kattı. Yaptıkları kurabiyeleri babalarına götüren minikler, isimlerine özel hazırlanmış diploma ve hediyeleri alırken mutluluktan havaya uçtu.
Keyifli anlara sahne olan pişirme atölyesine katılanlar arasında; Bige - Alara - Dilara Hattat, Burcu - Furkan Karabacak, Banu - Defne Kalpakçıoğlu, Deren - Duru Okçu, Füsun - Talya - Kayra Kuran, Dicle - Yılmaz Sinan Öztaşkın, Gülbin Simitçioğlu ve Sema Maliki de vardı.