Cadde 4 gün 4 kadın 4 hikaye

4 gün 4 kadın 4 hikaye

27.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Her yıl tüm dünyada merakla beklenen 2019 Pirelli Takvimi’nin dört ünlü kadınla gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinin kamera arkası görüntüleri beğeni topladı.

4 gün 4 kadın 4 hikaye

2019 Pirelli Takvimi’nin, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Albert Watson’un kadrajından dört kadının hikayesini anlattığı çekimlerin kamera arkası ortaya çıktı. Bu yıl bale sanatçısı Misty Copeland, model ve aktris Laetitia Casta, aktris Julia Garner ve süper model Gigi Hadid, erkek rol arkadaşları eşliğinde hayattaki hedeflerine ulaşmış ya da ulaşma yolunda olan film karakterlerini canlandırdı. Bu yıl 46’ncısı hazırlanan takvimin çekimleri, nisan ayında New York ve Miami’de, 10 günde gerçekleşti. Watson, çektiği karelerde, dört kadının başarı serüvenine eşlik etti. Takvim sayfalarında bu kadınların hayalleri peşinden koşarken, sergiledikleri duygusal güç, tecrübe ettikleri zaferler, yenilgiler ve her değişimle nasıl yüzleştikleri anlatıldı.

Haberin Devamı

- 2019 Pirelli Takvimi’nin ilk gününde yer alan Misty Copeland, kendi gibi dansçı olan Calvin Royal III ile küçük evlerinde büyük bir yıldız olmayı hayal ederken yer alıyor.

- Takvimin ikinci gününde bir ressamı canlandıran Laetitia Casta, dansçı erkek arkadaşı rolündeki Sergei Polunin ile geleceğini hayal ederken resmediliyor.

- Takvimin üçüncü günündeki karede, botanik fotoğrafçı rolündeki Julia Garner’a bir modeli canlandıran Astrid Eika eşlik ediyor. Julia’nın, nadir bitkileri çekse de hayali tanınmış bir porte fotoğrafçısı olmak.

- Dördüncü ve son günde ise ünlü süper model Gigi Hadid’i zengin ve başarılı olmasına rağmen, kişisel hayatında mutsuz bir kadın olarak görüyoruz. Ona bu karede eşlik eden Alexander Wang ise yanında huzur bulduğu, en iyi arkadaşı rolünde...