Cadde 59 yaşındaki Hülya Avşar'dan sörf pozu: Su çok güzeldi

59 yaşındaki Hülya Avşar'dan sörf pozu: Su çok güzeldi

11.06.2023 - 11:59 | Son Güncellenme:

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda görüntülenmeme konusunda da her zaman olduğu gibi iddialı konuşmuştu . Spor aşkı ve tarzıyla adından söz ettiren Hülya Avşar sörf tahtası üzerinde poz verdi. 59 yaşındaki ünlü isim yaşıtlarına meydan okudu.

59 yaşındaki Hülya Avşardan sörf pozu: Su çok güzeldi

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979 yılında Mehmet Tecirli ile yapmıştı. Tecirli ile boşanan Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile sekiz yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanmıştı.

59 yaşındaki Hülya Avşardan sörf pozu: Su çok güzeldi

Haberin Devamı

"YAKALAYAMAZSINIZ BENİ"

Avşar, geçtiğimiz ay İstinyePark'ta objektiflere takılmıştı. Yaz tatili için planlarından bahseden Hülya Avşar, "Ayvalık'ta olacağım yine bu yaz, görüntülenmekten korkmuyorum. Çünkü yakalayamazsınız beni. Şimdiden herkese iyi yazlar diliyorum" diyerek her zaman olduğu gibi iddialı konuşmuştu.

59 yaşındaki Hülya Avşardan sörf pozu: Su çok güzeldi

PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamaları ve özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiriyor. Avşar yaşına rağmen giydiği iddialı kıyafetler kadar paylaşımlarıyla da konuşulmayı başarıyor.

SÖRF TAHTASINDA POZ VERDİ

Havaların ısınmasıyla tatil sezonunu açan ünlülerin arasına Hülya Avşar da katıldı. Bu kez plajda değil sörf tahtası üzerinde poz verdi. Beyaz bikinisiyle sörf tahtası üzerinde poz veren ünlü sanatçının pozları kısa sürede magazin gündemine oturdu.

59 yaşındaki Hülya Avşardan sörf pozu: Su çok güzeldi