Cadde 60 yaşındaki Hülya Avşar'dan iddialı poz!

60 yaşındaki Hülya Avşar'dan iddialı poz!

15.10.2023 - 10:58 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.

60 yaşındaki Hülya Avşardan iddialı poz

1997 yılında nikâh masasına oturan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, magazin dünyasının gözde çiftlerindendi. Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç ile aldattığı iddiaları sonrası çift, 2005'te yollarını ayırdı. 2009'da Tanyolaç'la dünyaevine giren Çilingiroğlu, 2014'te ikinci kez boşandı.

60 yaşındaki Hülya Avşardan iddialı poz

Haberin Devamı

BİKİNİSİYLE DANS ETTİ

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan Hülya Avşar, son olarak siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etmişti.

60 yaşındaki Hülya Avşardan iddialı poz

"HÜLYA ABLAMIZ YAZA VEDA EDİYOR, KİM UTAR?"

Tuğba Ekinci, Avşar'ın videosunu kendi hesabından yayınlayarak "Bana kimse demesin açık videoların var. Hülya ablamız yaza veda ediyor helal kim tutar? Onun yorumları kapalı benim ki açık" yorumunu yazmıştı.

"KİM DER 60?"

Güzelliği ve sesi ile sahnelerin tozunu attıran Hülya Avşar son dönemde pozlarıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar bu sefer arabadaki pozuyla beğeni topladı. Sporunu her daim yapan ve kendisine iyi bakan Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle dikkat çekti. "Kim der 60?" yorumları yağan Hülya Avşar'a beğeni yağdı.

60 yaşındaki Hülya Avşardan iddialı poz