Cadde 93 bin TL'lik hırka olay olmuştu! 'Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı'

93 bin TL'lik hırka olay olmuştu! 'Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı'

14.06.2023 - 09:47 | Son Güncellenme:

Profesyonel futbol hayatına nokta koyduktan sonra Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktörlüğe adım atan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, giyinme odasındaki 93 bin TL'lik hırka nedeniyle sosyal medyanın diline düşmüştü. Sosyetik güzel, "Gelinlerimden birine bırakacağım" dediği çok konuşulan hırkasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

93 bin TLlik hırka olay olmuştu Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı

Aslıhan Doğan, oyuncu Demet Özdemir'in reklam yüzü olduğu markanın önceki gün Soho House Rooftop’ta düzenlenen etkinliğine katıldı. Sosyetik güzel, “Çok güzel bir gün. Sevgili Demet’in çok güzel bir partisi. Bence muhteşem bir gece olacak” dedi.

Haberin Devamı

"ARDA DÖNECEK, BEN ÇOCUKLARIMA TATİLE DEVAM EDECEĞİM"

Tatil planlarından bahseden Aslıhan Doğan, “Yazın ailece tatile çıkacağız. Arda’nın biraz kısa olacak tatili çünkü futbol takımı erken toplanacak. Ailecek hep beraber kısa bir tatil yapacağız. Sonra Arda dönecek, ben çocuklarımla tatile devam edeceğim” dedi.

93 bin TLlik hırka olay olmuştu Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı

"KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

37 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalına konuk olmuştu. Giyinme odasında 93 bin TL'lik hırka dikkat çeken Doğan, sosyal medyada yorum yağmuruna tutulmuştu.

93 bin TLlik hırka olay olmuştu Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı

Basın mensuplarının gündem olan hırkayı hatırlatması üzerine Aslıhan Doğan, şu ifadeleri kullandı:

Tek bir cümleyle cevap vermek istiyorum yorum yapanlara. Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı diye düşünüyorum. Ben kimsenin ne giydiğiyle, ne taktığıyla, nerede oturduğuyla hiç ilgilenmiyorum. İnsanların da böyle şeylerle ilgilenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin hayat şekli kendine. Kimseyi ilgilendiren bir konu değil.

GELİNİNE BIRAKACAK!

Aslıhan Doğan, "Hırkayı gelecekteki gelinlerimden birine vereceğim. Ben bir parçayı fiyatı yüksek diye almam. O hırkanın rengini çok sevdim ve Londra seyahatimde aldım. Kendi kendime bir hediyeydi. Çalışıyorum ve maddi gelirim var. Eşim de çalışıyor ve onun da geliri var. Kime ne aldığımdan!" şeklinde konuşmuştu.

93 bin TLlik hırka olay olmuştu Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı