Cadde Acemi çapkın Buray! 'Yanımda kimse yoktu'

Acemi çapkın Buray! 'Yanımda kimse yoktu'

01.12.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Buray, Nişantaşı City's'de kadın arkadaşıyla yemek yedi. Yemek sonrası vedalaşmadan önce son kez sıkıca sarıldığı arkadaşına "Sen çıkış yap, ben arkandan gelirim" diyen ünlü şarkıcı, karşısında basın mensuplarını görünce şoke oldu. Gizemli kız arkadaşının kim olduğunun sorusu üzerine Buray, "Yanımda kimse yoktu" diye cevap vererek, şaşırttı.

Acemi çapkın Buray Yanımda kimse yoktu

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Buray’ın bir süredir meslektaşı Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu iddia ediliyordu. Haklarında çıkan aşk iddiasına cevap vermeyen Buray, Özyılmazel ile İzmir Çeşme’de bir düğüne katılmıştı. Instagram hesabından Özyılmazel'in kendisine sarıldığı bir fotoğrafı yayınlayan şarkıcı, ilişkisini ilan etmişti. Özyılmazel de Buray'ın paylaşımını, kalp emojisiyle birlikte kendi Instagram hesabından yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Özel hayatıyla gündem olduktan kısa süre sonra '2. Sayfa' programına röportaj veren 38 yaşındaki şarkıcı, "İlişkimiz gitmiyor" diyerek, Ayşe Özyılmazel ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

Acemi çapkın Buray Yanımda kimse yoktu

ÇAPKINLIKTA ACEMİ ÇIKTI

Ayşe Özyılmazel ile kısa süreli ilişki yaşayan Buray, çapkınlıkta acemi çıktı. Şarkıcı, önceki gün Nişantaşı City's'de kız arkadaşıyla yemek yedi. Yemek sonrası vedalaşmadan önce son kez sıkıca sarıldığı meçhul arkadaşına "Sen çıkış yap, ben arkandan çıkış yaparım" diyen Buray, tek başına kapıda objektiflere yansıdı.

Acemi çapkın Buray Yanımda kimse yoktu

"YANIMDA KİMSE YOKTU"

Ünlü şarkıcı, AVM çıkışı karşısında muhabirleri görünce şaşkınlık yaşadı. Buray, yanındaki gizemli kız arkadaşının kim olduğunu sorusu üzerine, "Yanımda kimse yoktu" diye cevap vererek şaşırttı. 

Acemi çapkın Buray Yanımda kimse yoktu

Haberin Devamı

"FALA DA FALCILARA DA TÖVBELİYİM"

Buray, geçtiğimiz hafta Girne'deki konseri öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlamııştı. Yıldız falında aşk çıkan ardından ağustos ayında Ayşe Özyılmazer'le kısa süreli bir ilişki yaşayan Buray, "Fala da falcılara da tövbeliyim" demişti. "Aşkı fallarda mı aradınız?" sorusunu Buray, "Denedim, ama artık akışına bıraktım" sözleriyle yanıtlamıştı.