Cadde Acun Ilıcalı'dan 'Leyla ile Mecnun' bombası!

Acun Ilıcalı'dan 'Leyla ile Mecnun' bombası!

23.03.2021 - 10:41 | Son Güncellenme:

TRT 1'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan, Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı absürt komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun' dizisinin yeniden çekileceği konuşuluyor.

Acun Ilıcalıdan Leyla ile Mecnun bombası

'Leyla ile Mecnun' hayranlarını sevindiren haber... Yedi yıl önce ekran yolculuğunu sonlanan fenomen dizinin yeniden ekrana taşınacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

TV100'ün haberine göre; ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın adımı ile aynı kadroyla çekilecek olan dizinin, yönetmen koltuğunda da yine Onur Ünlü oturacak.

'ÇEKİMLER YAZ AYINDA BAŞLAYACAK' İDDİASI
TRT 1'de üç sezon boyunca ekranlarda boy gösteren ve genç izleyici kitlesi ile büyük başarı yakalayan dizi, Ilıcalı'nın dijital platformu 'Exxen' için yeniden çekilecek.

Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürüleceği öğrenilen 'Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin, yaz aylarında başlayacağı belirtildi. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Osman Sonant, Köksal Engür ve İştar Gökseven yer alıyordu.

Acun Ilıcalı'nın, 'Sihirli Annem'in ardından 'Leyla ile Mecnun'un haklarını da aldığı ve geçtiğimiz aylarda 10'uncu yaşı kutlanan dizinin eski ekibiyle görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Yazarlar