Cadde Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğu'da Brad Pitt'den daha meşhur!

Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğu'da Brad Pitt'den daha meşhur!

25.10.2022 - 16:45 | Son Güncellenme:

Ahmet San, Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Ortak firmaları ile İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde büyük bir plato kurduklarını belirten ünlü organizatör ve yapımcı, yakında platoyu hizmete açacaklarını söyledi.

Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğuda Brad Pittden daha meşhur

Ahmet San, "Hollywood yapımlarının bazıları artık burada çekilecek, yerli ve yabancı sinema filmlerinin çekileceği büyük bir plato kurduk, Türkiye bu konuda cazibe merkezi olmaya aday bir ülke' dedi.

Haberin Devamı

"MÜZİK SEKTÖRÜNDEN KOPTUM"

Yurt dışında yaşanan ekonomik zorlukların Türkiye'ye yarayacağını ve İstanbul'da film çekmenin yabancı yapım firmaları için daha ucuz olacağını dile getiren Ahmet San, müzik sektöründen koptuğunu ve artık sinemada faaliyet göstereceğini açıkladı.

Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğuda Brad Pittden daha meşhur

"BURAK ÖZÇİVİT VE KIVANÇ TATLITUĞ, ORTA DOĞU'DA RAKİPSİZ"

Türk sinema oyuncularından ümitli olduğunu fakat şarkıcılardan ümidi kestiğini sözlerine ekleyen Ahmet San, "Türk oyunculardan mesela Kıvanç ve Burak, Orta Doğu'da Brad Piit'den daha meşhur. Aynı açıklamayı şarkıcılar için yapamıyorum, şarkıcılarımız daha yerel ve içe kapanık üretimler yapıyor' ifadelerini kullandı.

"YENİ ŞARKICILARI DİNLEMNİYORUM"

Hiçbir şarkıcının yerellikten çıkamadığını biraz Tarkan'ın girişimde bulunduğunu, onun da artık dışa açılmak gibi bir kaygısının olmadığını söyleyen ünlü organizatör, "Yeni şarkıcıların hiçbirini beğenmiyor, müzikalite adına bir değerde eser verdiklerine inanmıyor ve onları dinlemiyorum" şeklinde konuştu.

Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğuda Brad Pittden daha meşhur