Cadde Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e 'artist' cevabı!

Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e 'artist' cevabı!

30.08.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz hafta Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında olay yerine ilk giden isimlerden biri de sanatçının büyük oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Bir süredir görüşmedikleri bilinen ikiliinin kaza sonrası barıştığı düşünülürken, Tatlıses'in sert açıklamaları gündem olmuştu. Ahmet Talıses, babasının "Artist! Numarasını yaptı, gitti" sözlerine yanıt verdi.

Ahmet Tatlısesten babası İbrahim Tatlısese artist cevabı

Milliyet.com.tr
İbrahim Tatlıses'in içerisinde olduğu araç, 25 Ağustos Perşembe günü sabah saatlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde seyir halindeyken kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp savrulmuştu. Aracın yandığını gören sanatçının oğlu İdo Tatlıses, yoldan geçen bir araçtan temin ettiği yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etmişti. Araç içinde sıkışan Tatlıses, kısa sürede gelen sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık bir saatte araçtan çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Usta sanatçı, sekiz kişinin yaralandığı kazada ölümden dönmüştü. Hastaneye kaldırılan Tatlıses'in yapılan sağlık taramasında ayak tarak kürek kemiklerinde kırık olduğu tespit edilmişti. Ünlü türkücü, ayağındaki iki kırığa rağmen söz verdiği üzere hayranlarıyla buluşmasını ertelememiş, önce Bodrum, daha sonra Çeşme'de sahneye çıkmıştı.

BABASINA KOŞTU

Sevenlerini korkutan Tatlıses’in yanına ilk giden isimlerden biri de kardeşi İdo'nun yanı sıra sanatçının ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses olmuştu. Bodrum'da bulunan yazlık evinden kaza yerine gelen Tatlıses, kurtarma çalışmalarında da yer almıştı.

Ahmet Tatlısesten babası İbrahim Tatlısese artist cevabı

"İNSANIN YÜREĞİNE OTURUYOR"

Hastane önünde açıklama yapan Ahmet Tatlıses, "Polat Yağcı beni aradı, olay yerine gittim. Durum bayağı kötüydü. İtfaiye ekipleri çalışıyordu. Şimdi yanından çıktım, doktorlarla görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah'ın takdiri, buna da şükür. Allah korusun kendilerini. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir, doktorlar öyle söyledi. Polat aradığında koşa koşa yanına gittim. İnsanın yüreğine oturuyor. Aracın yanına kadar girdim. Rabb'im bir daha yaşatmasın" demişti.

Ahmet Tatlısesten babası İbrahim Tatlısese artist cevabı

Haberin Devamı

"ARTİST ARTİST... NUMARASINI YAPTI, GİTTİ"

Birbirleri hakkında sert sözler söyleyen ve mahkemelik olan ikilinin, feci kaza sonrası barıştığı iddia edilmişti. Büyük oğlu ile barıştığı yönünde basına yansıyan haberler hakkında gazeteci Bilal Özcan'a konuşan İbrahim Tatlıses ise söz konusu iddiaları kesin bir dille reddetti. 70 yaşındaki sanatçı şöyle konuştu:

Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala 'barış' diyor. Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.

Ahmet Tatlısesten babası İbrahim Tatlısese artist cevabı

"AYARSIZ TERAZİDE YÜREK TARTILMAZ"

Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. "Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu" diyen Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. 'Artistlik' nedir bilmem, malum benim mesleğim değil. Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz. Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Ahmet Tatlısesten babası İbrahim Tatlısese artist cevabı