Cadde Ahu Sungur-Suat Sungur çiftinin oğlu mezun oldu

Ahu Sungur-Suat Sungur çiftinin oğlu mezun oldu

17.06.2022 - 14:13 | Son Güncellenme:

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu çift Ahu Sungur ile Suat Sungur'un oğlu Ege, liseyi bitirdi. Çocuklarının mezuniyet törenine katılan ünlü çift, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Ahu Sungur-Suat Sungur çiftinin oğlu mezun oldu

2002 yılında nikah masasına oturan Ahu-Suat Sungur çifti,  geçtiğimiz aylarda 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olmuş ve tanışma hikayelerini anlatmıştı. Ahu Sungur, ilk tanıştıkları akşamı, "Aynı tiyatronun çocuk oyunlarında oynuyordum. Enver (Aysever) bir kanalla anlaştı. Çocuk programı hazırladı sunuculuğunu da ben üstlendim. İlk canlı yayına da Suat geldi. Sonra reklam arasında Suat, 'ilk canlı yayınınız galiba' dedi. 'Evet, nereden anladınız?' dedim. 'Çünkü nerede duracağınızı bilmiyorsunuz' yanıtı verdi" şeklinde açıklamıştı.

Haberin Devamı

Sungur, sözlerine; "Çok kırıldım. Program bitti yayın koordinatörü arkadaşım dedi ki; Suat Bey gözünü senden ayırmıyor. Sonra bir baktım o kadar kaba geldi ki... 'Bu dünyada bir ben, bir de bu adam kalsa olmaz asla' dedim. Altı ay sonra evlendik... " diye devam etmişti.

Ahu Sungur-Suat Sungur çiftinin oğlu mezun oldu

Ünlü isim, "Ertesi gün kanala geldi. Sultanahmet'e gidip tütsü almış. Adama demiş ki; Birine götüreceğim bana güzel bir koku ver. Adam da; 'al bunu aşık olmazsa neyim' demiş. Fatih Bey o kadar kötü kokuyordu ki... Ben de asosyal insanım. Araya birilerini sokmuş görüşmek için. Bir arkadaşım çağırdı yanına bir baktım yanında Suat. İki gün sonra kukla festivali vardı. Bir baktım bir çocuğu indiriyor, bir çocuğu omuzuna alıyor. O gün şefkatinden etkilendim ve şans verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Mutlu birliktelikleri devam Ahu Sungur ile Suat Sungur çifti bir gurur yaşadı. Ünlü çiftin, 17 yaşındaki oğlu Ege, liseyi bitirdi.  Ahu Sungur, eşiyle birlikte Ege'nin mezuniyet törenine katıldı. O anları da sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, gönderisine duygusal bir not düştü.

"DÜNYA BİR YANA İKİSİ BİR YANA"

41 yaşındaki ünlü isim, paylaşımında; "Ailem… Yuvam… Sevgim… Emeğim… Aşkım… Ömrüm… Hayatım… Dünya bir yana ikisi bir yana…" ifadelerini kullandı.

Ahu Sungur-Suat Sungur çiftinin oğlu mezun oldu

Yazarlar