Cadde AiLECE YAZ SEZONUNU AÇTILAR

AiLECE YAZ SEZONUNU AÇTILAR

22.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın efsane kaptanı, şimdilerde Galatasaray Spor Kulübü’nün altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu, eşi Etkin Kerimoğlu ve çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor.

AiLECE YAZ  SEZONUNU  AÇTILAR

Sporcu, önceki gün Hebilköy’deki Teras Su Otel’in sahilindeydi. Ailesiyle güneşin ve denizin tadını çıkaran efsane kaptan, keyifli bir gün geçirdi.


HAYATA SIMSIKI SARILIYOR
Birkaç yıl önce denizde vurgun yiyen Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, işinin başından ayrılmıyor. Yoğun temposuna rağmen gününün çoğunu çocuklarıyla geçiren Bayer, tekerlekli sandalyesiyle sürat teknesinde dolaşmaya bayılıyor. Karaya inerken biraz zorlanan işadamı, geçen hafta sonunu çocuklarıyla, Türkbükü sahilindeki Ship Ahoy’da geçirdi.

BABA-OĞUL TATiLDELER

İşadamı Şehmuz Tatlıcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum’da tatil yapıyor. Tatlıcı’yla aynı ismi taşıyan küçük oğlu Şehmuz da İngiltere’deki okulu tatile girince soluğu Bodrum’da aldı. Baba oğul farklı teknelerde kalsalar da gün boyunca birbirlerini görüyorlar. Oğul Şehmuz Tatlıcı sık sık babasını tekneden alarak botla sahile götürüyor.

EĞLENCE SEKTÖRÜNDEN İNŞAATÇILIĞA
Türkiye’nin en köklü eğlence mekanı Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna, tam bir Bodrum aşığı. Yıllarca İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyan Mehmet Tuna bu yaz eğlence klübü açmak yerine, inşaatçılığa soyundu. Rixos Otel’in bulunduğu sırada denize sıfır villar yapacağını söyleyen Tuna, şimdiden buradaki evlerin dörte birini satmış bile.