Cadde Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaş'ın son durumu! Güzel haberi doktoru verdi

Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaş'ın son durumu! Güzel haberi doktoru verdi

20.04.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Geçirdiği gırtlak kanseri sonrası ikinci kez kansere yakalanan Aydemir Akbaş, önceki gün dördüncü kemoterapi için hastaneye geldi. Akciğer kanseri olan ünlü sanatçı, "İlkini yendim, bunu da yenerim" dedi. Aydemir Akbaş'ın menajeri Özgür Aksoy, sağlık durumu merak edilen oyuncunun tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaşın son durumu Güzel haberi doktoru verdi

Sinemaya 1964'te Atıf Yılmaz'ın yönettiği 'Keşanlı Ali Destanı' adlı filmle adım atan, son yıllarda Şafak Sezer'in 'Kolpaçino' serisinde kamera karşısına geçen Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta Instagram hesabından doktoru ile fotoğraf paylaşıp, şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam.

"ÖLDÜ, YOĞUN BAKIMDA HABERİNE İTİBAR ETMEYİN"

Usta oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin" mesajını taşıyan bir video yayınlamıştı.

Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaşın son durumu Güzel haberi doktoru verdi

Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim.

"BİRAZ KİLO VERDİM AMA ONU DA HALLEDERİZ"

Aydemir Akbaş, önceki gün Amerikan Hastanesi’ndeydi. Akciğer kanseri olan ve dördüncü kemoterapi için hastanede tedavi gören 87 yaşındaki sanatçı, “İlkini yendim, bunu da yenerim. Bu tarz şeyler için moral motivasyon çok önemli. Ee o da bende var. Biraz kilo verdim ama onu da hallederiz” dedi.

Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaşın son durumu Güzel haberi doktoru verdi

"KANSERLİ HÜCRELERDE YARI YARIYA AZALMA VAR"

Tedavi süreci hakkında basın mensuplarına bilgi veren usta oyuncunun menajeri Özgür Aksoy, “Doktorumuzdan çok güzel haberler aldık. Bugün dördüncü kemoterapimiz ve kanserli hücrelerde yarı yarıya azalma var. Altıncı seansta son bulacak. İnşallah akıllı ilaca gerek kalmadan Aydemir Abi bunu da yenmiş olacak" dedi.

Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaşın son durumu Güzel haberi doktoru verdi