Cadde Al Pacino 83 yaşında baba oldu!

Al Pacino 83 yaşında baba oldu!

16.06.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Al Pacino'nun, geçtiğimiz yıldan beri aşk yaşadığı Noor Alfallah'dan (29) çocuk sahibi olacağı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Hamilelik haberlerinden beri gündemden düşmeyen 83 yaşındaki ABD'li aktör, dördüncü kez baba oldu.

Al Pacino 83 yaşında baba oldu

Usta oyunu Al Pacino'nun (83), dördüncü kez baba olmaya hazırlandığı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. TMZ, ünlü ismin geçen sene nisan ayında aşk yaşamaya başladığı 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın sekiz aylık hamile olduğunu bildirmişti.

Haberin Devamı

DNA TESTİ İSTEDİ

Ancak ünlü çifte yakın kaynaklar; aktörün kız arkadaşını hamile bırakabileceğine inanmadığını ve çocuğun kendisinden olup olmadığını netleştirmek için babalık testi talep ettiği aktarmıştı.

Al Pacino 83 yaşında baba oldu

Pacino'nun bir kadını hamile bırakmasını engelleyecek tıbbi sorunları olduğunu da söyleyen kaynaklar, Alfallah'nın sevgilisinin istediği DNA testini yaptırdığını ve bebeğinin babasının Al Pacino olduğunu açıklamıştı.

Al Pacino 83 yaşında baba oldu

DÖRDÜNCÜ KEZ BABA OLDU

TMZ'nin haberine göre; aktör dördüncü çocuğunu dün kucağına aldı. İkiliye yakın kaynaklar, Alfallah'nın bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini ve her iki ebeveynin de oğullarının doğumundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Al Pacino 83 yaşında baba oldu

Çiftin bir temsilcisi Daily Mail'e konuşarak; Pacino'nun yeni doğan oğlunun adının Roman olduğunu aktardı.