Cadde Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı! 'Telefonlarımızı açmadılar'

Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı! 'Telefonlarımızı açmadılar'

13.07.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

Yarı finalist olduğu 'Survivor' yarışması ile şöhreti yakaladıktan sonra müzik dünyasına adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün İstanbul Havaalanı'nda objektiflere yansıdı. Berlin'den dönen 25 yaşındaki güzel, Almanya'da başından geçen talihsiz olayı anlattı.

Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı Telefonlarımızı açmadılar

İstanbul Havaalanı'nda görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2021 yılında 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan ünlü isim, Berlin seyaheti hakkında, "Güzel geçti, orada klip çektik. Başıma da bir olay geldi. Sanırım dolandırıldım" açıklamasıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

"NE VARSA TÜRKLER'DE VAR"

Alman yönetmenler bulduk, ön ödemeyi de yaptık ama telefonlarımızı falan açmadılar. Klip çekimi için 10 bin euro (yaklaşık 290 bin TL) dolandırıldım. Ben de çok sinirlendim. Klibi Türk bir yönetmene çektirdik, yine ne varsa Türkler'de var.

Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı Telefonlarımızı açmadılar

ZANIOLA SORUSU UTANDIRDI!

Geçtiğimiz aylarda adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo ile anılmıştı. Şarkıcı, yıldız futbolcu ile ilgili aşk sorularına, "Bir şey diyemiyorum. Konuşmayalım" diyerek güldü ve utangaç tavırlar sergiledi.

Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı Telefonlarımızı açmadılar