Cadde Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi! Zayıflığı dikkat çekti

Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi! Zayıflığı dikkat çekti

18.11.2023 - 08:08 | Son Güncellenme:

‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla tanınan Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla ilgili adından sıkça söz ettiriyor. Tilki, son olarak sosyal medya hesabından soğuyan havalara rağmen denize girdiği anları paylaşmasıyla gündeme geldi. Zayıflığıyla dikkat çeken Tilki'ye, takipçilerinden yorum yağdı.

Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi Zayıflığı dikkat çekti

İddialı sahne kostümleriyle ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren 23 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara sitem etmişti.

Haberin Devamı

"Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyen Tilki, sözlerine şöyle devam etmişti:

Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar.

Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi Zayıflığı dikkat çekti

"TACİZCİLERDEN FARKLARI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Kendisi de genç yaşta şöhreti yakalayan ünlü isim, "'Güzel çocuk doğurdum' deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi Zayıflığı dikkat çekti

FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

Aleyna Tilki, son olarak 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Tilki, kasım ayının ortasında bikinisiyle denize girdiği anları kar ve buz emojileriyle yayınladı. Tilki'nin zayıflığı, hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Haberin Devamı

Aleyna Tilki kasım ayında denize girdi Zayıflığı dikkat çekti

Takipçileri, Aleyna'nın 42 bine yakın beğeni alan gönderisine; "Kaburgalarını saydım", "Kız Aleyna, kış kış donarsın!", "Gece görsem korkarım" ve "Çok zayıflamışsın, biraz yemek ye" gibi mesajlar yazdı.