Cadde Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi?

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi?

07.05.2022 - 19:19 | Son Güncellenme:

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz'ın yazığp yönettiği dördüncü film olan Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Cem Yılmaz birden fazla karaktere hayat vermiştir. G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin ardından çektiği Pek Yakında filminin ilk hafta sonu izleyici sayısını geçmiştir. İşte Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi 2015 yılında vizyona girdi. Film ilk hafta sonu 539.639 izleyici sayısına ulaşırken toplamda 1.828.311 kişi tarafından izlenmiştir. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Irina Ivkina ve Yosi Mizrahi gibi isimler filmde rol almıştır. İşte Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİ HAKKINDA

Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği dördüncü filmidir. Aynı zamanda filmin yapımcılığını ve başrolünü de Cem Yılmaz üstlenmektedir. Filmin başrol oyuncuları ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Çetin Altay'dır. Filmin vizyon tarihi olarak önce 16 Ekim 2015 belirlenmiştir. Filmin gösterim tarihi seçim süreci ve terör olayları nedeniyle 29 Ekim'den 13 Kasım'a ertelenmiştir. Film, Cem Yılmaz'ın birden çok karakteri oynadığı filmlerinden biridir. Ayrıca, sanatçı Barış Manço'nun eserlerini kullanmış, karakterlerden birine de isminin benzerini vermiştir. "Boris Mancov" isimli karakteri Cem Yılmaz oynamıştır. Film 352 farklı sinema salonunda gösterilmiştir. Filmin bir kısmı Bulgaristan'da çekilmiştir. Ali Baba ve 7 Cüceler, ilk üç günde 540 bin izleyiciye ulaşarak, Cem Yılmaz'ın bir önceki filmi Pek Yakında'nın 399 bin olan ilk üç gün izleyici sayısını geçmiştir.

Haberin Devamı

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİ KONUSU

Film, bahçe cüceleri satan Şenay Cüccaciye’nin ortakları Şenay ve İlber’in, Avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akılalmaz olayları konu alıyor.

Zengin olma hayalleriyle Sofya Bahçecilik Fuarı için Bulgaristan'a gelen Şenay (Cem Yılmaz) ve İlber'in (Çetin Altay) hiçbir şey istediği gibi gitmemektedir. Fuar alanında ürünlerinin tanıtımını yapan ikilinin amacı, markalarının ve ürettikleri cücelerin farklı ülkelere ihracatıdır. Gelişen olaylar neticesinde kendilerini yaşam savaşının tam ortasında bulan ikili, kendi yöntemleri ile tüm bu zorlukları aşmaya çalışmaktadır. Kötü adam Mancov’u yenebilmek için zengin olma hayallerini bir kenara bırakan Şenay ve İlber’in, bu yolda en büyük yardımcıları Rus Veronica (Irina Ivkina) ve eski Sovyet askeri Azeri Kenan Memedov (Zafer Algöz) olacaktır. Türkiye'ye dönmek isteyen Şenay ve İlber, Boris Mancov ile savaşacaktır.

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİ OYUNCU VE KARAKTERLERİ

Cem Yılmaz - Ali Şenay - Boris Mancov

Irina Ivkina - Veronika

Çetin Altay - İlber

Zafer Algöz - Kenan Memedov

Can Yılmaz - İsmail Bey

Haberin Devamı

Bahtiyar Engin - Mitko Tasev

Fevzi Gökçe - Sadık

Yosi Mizrahi - Tayanç

Yavor Baharov - Headhunter