Cadde Aslı Enver aileye girdi! Önder Öztarhan ile evlilik sinyali

Aslı Enver aileye girdi! Önder Öztarhan ile evlilik sinyali

09.04.2022 - 13:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Aslı Enver, kendisinden 12 yaş büyük sevgilisi Önder Öztarhan ve iş insanının annesiyle yemeğe çıktı. neşesi bir hayli yerinde olan oyuncu, "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder de benim ailemi tanıyor" açıklamasını yaptı.

Aslı Enver aileye girdi Önder Öztarhan ile evlilik sinyali

Bir dargın bir barışık uzun süre birlikte olduğu şarkıcı Murat Boz’la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, Aralık 2021'de Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Basın mensuplarının "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakmayan oyuncu, Öztarhan ile birlikteliği hakkında ilk kez konuşmuş, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum" demişti.

Haberin Devamı

AŞKI İTİRAF ETTİ
Sevgilisiyle birlikte mart ayında çıktıkları İzmir Alaçatı tatilinden de bahseden Enver, "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum" ifadelerini kullanmıştı. "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba" şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim" karşılığını vermişti.

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"
Magazin gündeminden düşmeyen Öztarhan ise geçtiğimiz ocak ayında teve2'de yayınlanan 'Magazin Masası' programının sunucusu Esin Övet'in, Aslı Enver haberlerine ilişkin mesajına çarpıcı bir yanıt vermişti. Övet, Öztarhan'ın "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" şeklindeki mesajını canlı yayında aktarmıştı.

"İLİŞKİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"
İş insanı Önder Öztarhan ile aşkı tam gaz devam eden Aslı Enver, önceki akşam Ortaköy'de bir lokanta çıkışı objektiflere yansıdı. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden iki sevgiliye, iş insanının annesi de katıldı.

Aslı Enver aileye girdi Önder Öztarhan ile evlilik sinyali

Haberin Devamı

Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 37 yaşındaki güzel, çok konuşulan ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor" dedi.

"ÖNDER'İN ANNESİYLE DAHA ÖNCE TANIŞTIM"
"Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız? Önder Bey de sizin ailenizle tanıştı mı?" sorusuna oyuncu, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor" diyerek, evlilik sinyali verdi.

Sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Aslı Enver'den hemen sonra annesiyle birlikte lokantadan çıkan 49 yaşındaki iş insanı, soruları yanıtsız bırakarak, evinin yolunu tuttu.

Aslı Enver aileye girdi Önder Öztarhan ile evlilik sinyali