Cadde Alina Boz'dan Umut Evirgen'le aşk paylaşımı

Alina Boz'dan Umut Evirgen'le aşk paylaşımı

15.08.2023 - 10:40 | Son Güncellenme:

Oyuncu Alina Boz, Mithat Can Özer'le dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Taze sevgililerden Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.

Alina Bozdan Umut Evirgenle aşk paylaşımı

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

Haberin Devamı

"NİYETİM CİDDİ"

Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Alina Bozdan Umut Evirgenle aşk paylaşımı

ROMANTİK POZLAR

Çift, geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a gitmişti. Taze aşıklar, Muhsin Akgün objektifine poz vermiş ve ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu.

Alina Bozdan Umut Evirgenle aşk paylaşımı

YENİ POZ GELDİ!

Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan oyuncudan romantik paylaşım geldi. Alina Boz'un kalp emojisi ile yayınladığı fotoğrafa beğeni yağdı.

Alina Bozdan Umut Evirgenle aşk paylaşımı