Cadde Alişan'dan 'masaj' fotoğrafı açıklaması: Yazıklar olsun bana!

Alişan'dan 'masaj' fotoğrafı açıklaması: Yazıklar olsun bana!

20.04.2022 - 15:58 | Son Güncellenme:

Alişan, üç yaşındaki oğlu Burak'ın 'Survivor All Star' yarışmasını izlerken masaj yaptırdığı anları yayınlamıştı. "Sadece fotoğraf çektim" diyerek paylaşıma açıklık getiren ünlü şarkıcı, sosyal medyada gelen tepkilere üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Alişandan masaj fotoğrafı açıklaması: Yazıklar olsun bana

Oyuncu Buse Varol ile evliliğinden 2019 doğumlu Burak adında bir oğlu ve 2021 doğumlu Eliz adında bir kızı olan Alişan, geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğu istediği iddialarıyla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

'EKONOMİK KISITLAMALARA GİTTİK'

45 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının söz konusu haberleri hatırlatması üzerine, "Yok, düşünmüyoruz. İki çocuk iki dadı, üç çocuk üç dadı. Yeter, artık ekonomik kısıtlamalara gittik" yanıtını vermişti. Aralık 2021'de yaptığı açıklamada üçüncü kez anne olmak istediğini de dile getiren Buse Varol ise "5-6 sene sonra olacak şekilde üçüncü çocuğu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"SUVİVOR'I MASAJ YAPTIRMADAN İZLEYEMEZ"

Alişan, bu sözlerinden sonra şimdi de sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. 2.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlu Burak'ın televizyon karşısında masaj yapılırken görüntüsünü yayınlayan şarkıcı, gülücük emojisiyle birlikte "Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez" notunu düşmüştü.

Alişandan masaj fotoğrafı açıklaması: Yazıklar olsun bana

Haberin Devamı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor' yarışmasının yeni sezonu, 'All Star' formatıyla 15 Ocak'tan itibaren yayınlanıyor.

"BURAK 'BEN DE İSTİYORUM' DİYE TUTTURDU"

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, kısa sürede gündem olan 'masaj' paylaşımına tepki göstermişti. Alişan ise çok konuşulan pozla ilgili olarak, '2. Sayfa'ya, "Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘Ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim" açıklamayı yapmıştı.

"300 TL ÖDEYİP MASAJ YAPTIRMAM NE GARİP DEĞİL Mİ?"

Ünlü şarkıcı, oğlu Burak'ın masaj yaptırdığı anlar için, şu ifadeleri kullandı:

Oğluma sadece ısrar etti diye yapıyor gibi gösterip, bir fotoğrafını çekip hikayeme attım. Maşallah Afrika'daki çocuklardan tutun da, Ukraynada'ki çocuklara, oradan da ülkemizdeki sorunlara kadar gitmiş yazdıklarınız. Beddualar, küfürler, hakaretler de cabası. 26 yıldır çalışıp, yüzlerce bölüm dizi çeken, binlerce konser veren, TV programları yapan birisi olarak 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? Ne kadar lüks değil mi? Vah vah Alişan oğluna masaj yaptırmış. Yazıklar olsun bana, nasıl böyle bir şey yaptım.

Alişandan masaj fotoğrafı açıklaması: Yazıklar olsun bana