Cadde 'Allah'tan Okan'ıma bir şey olmadı'

'Allah'tan Okan'ıma bir şey olmadı'

22.12.2017 - 09:26 | Son Güncellenme:

Yöresel meyve lezzetlerinin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen 'Tropicana ile Yerel Lezzetler' etkinliğinde Ceyda Düvenci sunum yaptı.

Allahtan Okanıma bir şey olmadı

Ceyda Düvenci, iki hafta önce oğlu Okan Ali kucağındayken düşmüş ve ayağını burkmuştu. İyileşmeyen ayağıyla toplantıya katılan oyuncu, "Oğlum Okan Ali’nin kucağımda olması beni sarstı. Daha kötü bir şey olmadan atlattık. Ayağımı burktum, hala geçmedi. Yeniden doktora gidip kontrol ettireceğim. Ayağım önemli değil, Allah'tan Okan'ıma bir şey olmadan bu kazayı atlattım" dedi.

Haberin Devamı

Şef Jale Balcı ile geleneksel yemekleri Tropicana meyve sularıyla buluşturan tariflerin sunumlarını yapan Düvenci, "Ailem ile çok mutluyuz, kızım ve oğlum çok şükür iyiyiz. Eşimle de evde bazı projeleri bilikte hazırlıyoruz. Aynı meslekten olmamız bize ayrı bir destek veriyor. Yılda bir kez kızımın eğitimi ve gelişimi için de Amerika'ya gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Dizilerin yayından kaldırılmasıyla ilgili soruya Düvenci, "Dizileri izleyemiyorum, akşam 6 ve 10 arasında çocuklarımla ilgileniyorum. 10'da da yatıyorum. Çok dizi olunca algı dağılıyor. Seçenek çok olup, insanlar bazı dizileri takip edince diğer dizilerin şanslarının az olması da bundan kaynaklanıyor" yanıtını verdi.