Cadde Alp Kırşan: Gerekirse çocuklarınız için maymun olun!

Alp Kırşan: Gerekirse çocuklarınız için maymun olun!

27.02.2021 - 08:34 | Son Güncellenme:

Ünlü isimleri, pandemi sürecinde ev hallerini takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de sunucu Alp Kırşan oldu. Kırşan, elinde oğullarının oyuncaklarıyla poz verdi.

Alp Kırşan: Gerekirse çocuklarınız için maymun olun

Yedi yıl önce kendisi gibi oyuncu Zeynep Kırşan ile dünyaevine giren Alp Kırşan'ın, Efe ve Ata adında iki oğlu bulunuyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri olan Kırşan, eğlenceli bir paylaşımda bulundu.

Alp Kırşan: Gerekirse çocuklarınız için maymun olun

Haberin Devamı

Oğullarının odasında oyuncaklarla poz veren 41 yaşındaki sunucu, fotoğrafına "Çocuklarınızla oynayın, vakit geçirin, gerekirse onlar için maymun olun..." notunu düştü.

Alp Kırşan'ın esprili paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

SURVİVOR SUNUCULUĞUNU DEVRETTİ

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Kırşan çiftinden Alp Kırşan, uzun yıllardır sürdürdüğü 'Survivor' sunuculuğu görevini Murat Ceylan'a devretmişti.

Kırşan, ayrılık nedenini, "Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı. Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Acun Ilıcalı ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır" sözleriyle açıklamıştı.