Cadde ALPAY KAZAN KİMDİR? Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan neden vefat etti, kaç yaşındaydı?

ALPAY KAZAN KİMDİR? Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan neden vefat etti, kaç yaşındaydı?

08.03.2022 - 20:25 | Son Güncellenme:

Alpay Kazan kimdir, nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü soruları, Kazan'ın vefatı ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşı olan ve Acun Medya'da farklı kademelerde görevler üstlenen Alpay Kazan neden vefat etti, hastalığı neydi?

ALPAY KAZAN KİMDİR Acun Ilıcalının arkadaşı Alpay Kazan neden vefat etti, kaç yaşındaydı

Acun Ilıcalı, arkadaşı Alpay Kazan'ın vefatı ardından sosyal medyadan veda emsajı yayımladı. Kazan, Acun Medya Şirketinde farklı görevlerde bulundu. Popüler Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi programlarda yer aldı. İşte, Alpay Kazan hayatı...

Haberin Devamı

ALPAY KAZAN KİMDİR?

Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerde yer aldı. Acun Medya Şirketinde Genel İdari Koordinatör olarak görev yaptığı da bilinen Alpay Kazan'ın bir süredir kanser hastasılığı nedeniyle tedavi gördüğü de ifade ediliyor.

6 Mart günü hayatını kaybeden Alpay Kazan'ın cenazesi 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Üsküdar, Şakirin Camii'nden kaldırılacağı duyuruldu.

Acun Ilıcalı'nın veda mesajı, ''Alpay’ım ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.''

7 Mart günü gerçekleştirilen Ada Konseyin'de yarışmacıların karşısına Acun Ilıcalı yerine Murat Ceylan çıktı ve Ilıcalı'nın konseyde yer alamasının nedenini açıkladı. Acun Medya ekibi ve Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olan Alpay Kazan'ın vefatı üzerine Türkiye'ye döneceği için ekranda yer almadığını açıkladı. Öte yandan iki takım yarışmacıları da gözyaşları içinde kaldı.

Haberin Devamı

Murat Ceylan, yarışmacıların veda mesajları ardından, ''Bütün Acun Medya, bütün çalışanlarımız, ailelerimiz onu tanıyanlar yıkılmış durumdayız. Bu vesile ile tüm sevdiklerine başsağılığı diliyorum. Alpay abi babacandı, iyi bir Fenerbahçeliydi.'' dedi.