Cadde Altın Kelebek’te kadın vurgusu!

Altın Kelebek’te kadın vurgusu!

07.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, önceki gece sahiplerini buldu. Etkinliğe, kazananların yaptığı kadın vurgusu damgasını vurdu.

Altın Kelebek’te kadın vurgusu

HÜSEYİN ALTUN - Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen ve şıklık yarışının yaşandığı geceye sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Kazanan isimlerin yaptığı kadın vurgulu konuşmalarsa geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

‘Birbirimizi ötekileştirmeyelim’

‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Merve Dizdar’la paylaşan Ezgi Mola, “Birbirimizi ötekileştirmediğimiz, her ne düşünürsek düşünelim birbirimize iyi geldiğimiz bir sene olsun” dedi. Dizdar ise, “Ezgi ile ödülü paylaşmak çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Altın Kelebek’te kadın vurgusu

Edis, muhabirlerin “Müziğiniz haricinde dans ve kalçanız çok konuşuldu..” yorumuna, “Bunları görüyorum duyuyorum ama umarım şaka olarak kalır” dedi.

Hemcinslerine adadı

‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ödülünü alan Hadise, “Bugün Dünya Kadın Hakları günü böyle bir günde bu kadar değerli bir hediye aldım. Kadın konusunda çok hassasım hiçbir zaman susmadım, susmayacağım. Çok kadın kaybettik ülkemizde, hayatları kısıtlanan kadınlar için bu ödülü alıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Duygusal konuşma

Nazlı Çelik, ‘En İyi Kadın Haber Sunucusu’ seçildi. Ödülünü Fatih Çekirge’den alan Çelik, “Bu ödülü almaktan çok gururluyum, bir kadın gazeteci olarak da sorumluyum. Bu toprakların kadınları emekçidir, yardır, anadır... Bu ödülü vurulan, ezilen, hor görülen koparılan kadınlara adıyorum” dedi.

Arkadaşını unutmadı

‘En İyi Komedi Dizisi’, ‘Çok Güzel Hareketler 2’ nin kaptanı Eser Yenenler, ödülü kanseri yenen Arif Güloğlu’na ithaf etti ve BKM ailesine teşekkür etti.

Altın Kelebek’te kadın vurgusu

 

Altın Kelebek’te kadın vurgusu