Cadde Amber Heard - Johnny Depp davasında yeni gelişme! Ünlü makyaj markası yalanı ortaya çıkardı

Amber Heard - Johnny Depp davasında yeni gelişme! Ünlü makyaj markası yalanı ortaya çıkardı

25.04.2022 - 17:12 | Son Güncellenme:

Aralarındaki aşk, çekişmeli bir hukuk mücadelesine dönüşen Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki davada, bir kozmetik ürünün gündeme gelmesinin ardından açıklama yapıldı. Mahkemede adı geçen marka, Heard'ün iddiasını çürütmek için paylaşımda bulundu.

Amber Heard - Johnny Depp davasında yeni gelişme Ünlü makyaj markası yalanı ortaya çıkardı

Johnny Depp (58) ve kendisi gibi oyuncu olan Amber Heard'ün (35) birliktelikleri, 2015 yılında nikah masasına taşımıştı. Ardından aralarında hukuk mücadelesi başlayan ünlü çift, , 2017'de boşanmış ve mahkeme salonunda karşı karşıya gelmişti. 

Haberin Devamı

Bu süreçte kariyerinde düşüşe geçen ünlü aktör, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun Gazetesi'ne karşı bir iftira davası açmıştı. Davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda kozlarını paylaşmıştı. O davayı kaybeden taraf Depp olsa da olay orada noktalanmamıştı.

100 MİLYON DOLARLIK DAVA

Ünlü aktör, eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle 50 milyon dolarlık bir iftira davası açmıştı. Makalede, Amber Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü.  

Heard de bu hamleye yanıt olarak Johnny Depp'e karşı 100 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. İkili, ABD Virginia'da görülen davada özel hayatının bütün ayrıntılarını anlatmak durumunda kalmıştı.

Amber Heard - Johnny Depp davasında yeni gelişme Ünlü makyaj markası yalanı ortaya çıkardı

Haberin Devamı

"AMBER BU ÜRÜNÜ KULLANIYORDU"

Aktrisin avukatı Elaine Bredehoft, bahsi geçen davada Heard'ün Johnny Depp'le ilişkisi boyunca yüzündeki morlukları gizleyebilmek için 2016'da ünlü bir markanın kozmetik ürününü kullanmak zorunda kaldığını öne sürmüştü.

Amber Heard'ün avukatı, markanın ismini özel olarak belirtmese de makyaj ürününü jüri üyelerine göstermişti.

MARKADAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşananların ardından marka, resmi TikTok hesabında kısa bir video yayımlandı. Makyaj malzemeleri üreten şirket perşembe günü, Heard'ün iddiasını çürütmek için 15 saniyelik bir video paylaştı. Gönderide, "Bunu bizden siz istediniz" ifadesi kullanılırken, kozmetik ürününün 2017'de piyasaya sürüldüğü ortaya çıktı.

Depp ve Heard'ün mahkeme salonundaki bir fotoğrafının yer aldığı videonun üstüne "Dikkat edin: İstismar iddiası 2014-2016 civarında gündeme gelmişti, 2016'da boşanmışlardı, makyaj paletinin çıkış tarihiyse: Aralık 2017" şeklinde not düşüldü.

Marka videonun yorum kısmında ise "Davanın gerçeklerini sağlamak için buradayız" ifadelere yer verdi. Amber Heard cephesinden henüz konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Amber Heard - Johnny Depp davasında yeni gelişme Ünlü makyaj markası yalanı ortaya çıkardı