Cadde Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum

Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum

17.04.2022 - 10:17 | Son Güncellenme:

Bu yıl 94'üncü kez düzenlenen Oscar ödül töreni sunucuları arasında yer alan ünlü komedyen Amy Schumer, ödül töreninde yaptığı şaka yüzünden ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum

Dünyaca ünlü aktör Will Smith’in, eşinin alopesi hastalığı nedeniyle kazıttığı saçları ile ilgili espri yapan Chris Rock’a tokat atmasıyla hafızalara kazınan Oscar Ödül Töreni’nin sunucuları arasında yer alan Amy Schumer da Kirsten Dunst’a yaptığı şakayla dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

YAPTIĞI ŞAKA DİKKAT ÇEKTİ
Amy Schumer katıldığı bir programda yaptığı şakayla ilgili ölüm tehditleri aldığını söyledi. Schumer, Dunst için koltuk doldurucu diyerek oyuncuyu yerinden kaldırıp eşi Plemons ile konuşmaya başlamıştı. Ancak Schumer’ın bu esprisi izleyiciler ile Dunst ve Plemons hayranları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

40 yaşındaki Schumer, Oscar’da yaptığı bir şakanın ardından yetkililerin kendisiyle temasa geçtiğini; ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Ünlü komedyen ve oyuncu, “Hey, Kirsten Dunst’a olan sevginizi takdir ediyorum. Ben de onu seviyorum! O kraliçeye bu şekilde saygısızlık etmem" dedi.

Amy Schumer, Stern’e şakayla ilgili olarak aldığı taciz ve tehditlerin kontrolden çıkmasından sonra bu açıklamanın gerekli olduğunu söyledi.

Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum

Haberin Devamı

OSCAR'A DAMGA VURAN TOKAT

Öte yandan 2022 Oscar Ödülleri'ne Will Smith'in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock'a tokat atması damga vurmuştu.

Komedyen Chris Rock'a, eşi Jada Pinkett Smith'in 'alopesi' hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapması üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru; "Karımın adını ağzına alma" diye bağırmış ve Rock'un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı. 53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemişti.

Yaşananların ardından sessizliğini bozan Smith, sosyal medya hesabından da özür mesajı paylaşmış ve oyuncu, Oscar Ödülleri'ni veren 'Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etmişti.

Tüm bu olanların ardından toplanan Akademi heyeti ise Will Smith hakkında disiplin cezasını görüşmek üzere sanal olarak bir araya geldi. Alınan yeni kararla; Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edildi.

Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum