Cadde Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gönderdiği e-posta ortaya çıktı! 'Beni burada istemediğini biliyorum'

Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gönderdiği e-posta ortaya çıktı! 'Beni burada istemediğini biliyorum'

13.10.2022 - 11:56 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Brad Pitt ile eski eşi Angelina Jolie, Fransız Şatosu Miraval'ın şarap bağları yüzünden geçtiğimiz aylarda karşı karşıya gelmiş, birbirlerine karşı günlerce magazin gündemini meşgul eden iddialar ortaya atmıştı. Miraval ile ilgili davalar hala bir sonuca bağlanmamışken, güzel oyuncunun eski eşine 2021 yılının Ocak ayında yazdığı bir e-posta ortaya çıktı. Gönderdiği e-posta'da Miraval hakkında konuşan Jolie, yazısında duygusal satırlara yer verdi. İşte detaylar...

Angelina Jolienin Brad Pitte gönderdiği e-posta ortaya çıktı Beni burada istemediğini biliyorum

Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil tüm dünyada 'aşkın simgesi' olarak görülen ve o dönemde 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie ile Brad Pitt, Miraval Şatosu yüzünden geçtiğimiz aylarda karşı karşıya gelmişti. Pitt, şatonun şarap bağlarının yarısını bilgisi dışında sattığını iddia ederek; eski eşi Jolie'nin jüri tarafından yargılanmasını istemişti.

Haberin Devamı

Aktör tarafından 3 Haziran Cuma günü California Yüksek Mahkemesi'nde sunulan bir şikayette şu ifadeler yer almıştı:

Pitt ve Jolie burayı çocuklarıyla paylaşmak için bir ev, ve bir aile işletmesi olarak satın aldı. Miraval'deki haklarını bir diğerinin rızası olmadan asla satmayacakları konusunda da anlaştılar. Çift, çocuklarıyla birlikte tatillerini Miraval'de geçirdiler ve 2014'te orada evlendiler.

Angelina Jolienin Brad Pitte gönderdiği e-posta ortaya çıktı Beni burada istemediğini biliyorum

"JOLIE'NİN KATKISI OLMADI"

Dosya, "Bağ, Pitt'in tutkusu haline geldi; ve Pitt'in yönetimindeki Miraval, milyonlarca dolarlık küresel bir işletmeye ve dünyanın en saygın şarap üreticilerinden birine dönüştüğü için bu kârlı bir tutkuydu" diye devam etmişti.

Pitt'in avukatları, kendisinin yönetiminde multimilyon dolarlık uluslararası bir başarı hikayesine dönen şarap yetiştiriciliği işine Angelina Jolie'nin ise hiçbir katkısının olmadığını savunmuştu.

Belgelere göre; Ekim 2021'de Jolie, hissesini aktörün 'Miraval'ın kontrolünü ele geçirmeye kararlı, düşman bir üçüncü taraf' olarak tanımladığı Tenute del Mondo'ya satmıştı. Mondo, dolaylı olarak Yuri Shefler'in kontrolü altındaydı. Stoli Grubu'nu kontrol eden ve bir Rus votkası markasının sahibi olan milyarder Shefler ise, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından boykot çağrılarıyla karşı karşıya kalmıştı.

Haberin Devamı

"JOLIE BUNU ÖNGÖRMÜŞTÜ"

Mahkeme dosyasında Pitt, aktrisi büyüyen işine zarar vermek amacıyla 'kendisini kasten karanlıkta tutmakla ve sözleşmeden doğan haklarını bilerek ihlal etmekle' suçlamıştı. Pitt, Jolie'nin Shefler'ın işin kontrolünü ele geçirmeye çalışacağını tahmin ettiğini de iddia etmişti. Şikayette, "Jolie'nin öngördüğü gibi, tam olarak Shefler'in yaptığı şey bu" ifadeleri kullanılmıştı:

Jolie'nin Miraval'daki payını elde ettiğini iddia ettiğinden beri Shefler; şarap işinde düşmanca bir devralma başlattı, Miraval'in operasyonlarını istikrarsızlaştırdı ve rakip girişiminin yararına, Miraval'in gizli ve özel bilgilerine erişim istedi.

"ORTAKLIK KURMAK ZORUNDA BIRAKTI"

Mahkemeye sunulan resmi belgelere göre, Jolie'nin hisselerini Rus bir oligarka satma kararının Pitt'i 'zehirli ilişkiler ağı içindeki kötü niyetli bir yabancıyla' ortaklık kurmak zorunda bıraktığı savunulmuştu.

Angelina Jolienin Brad Pitte gönderdiği e-posta ortaya çıktı Beni burada istemediğini biliyorum

250 MİLYON DOLARLIK DAVA

Bunun ardından Angelina Jolie'nin eski şirketi Nouvel, şarap işlerini ondan çaldığı iddiasıyla Brad Pitt'e 250 milyon dolarlık dava açmıştı. Nouvel'in iddiaları, Pitt'in ortak işletmelerindeki mal varlıklarını arkadaşlarına ve diğer şirketlere 'gizli bir şekilde taşımaya' çalıştığı, 1 milyon dolar değerinde bir yüzme havuzu ve bir kayıt stüdyosu olmak üzere 'gösterişli projelere' milyonlarca dolar para harcadığı ve şirketin ticari markalarının yarısını bir arkadaşına ücretsiz olarak verdiği yönündeydi.

Haberin Devamı

Jolie'nin eski şirketi, Pitt'in sözde planının, aktrisin Miraval Şatosu'nun 'on milyonlarca dolarlık kârının bir kuruşunu bile göremeyeceği' anlamına geldiğini iddia etmişti:

Boşanma ve velayet davalarına misilleme olarak Pitt, Miraval Şatosu'nun kontrolünü ele geçirmek ve şirketin varlıklarına kendisinin, kendi şirketlerinin ve arkadaşlarının menfaati için el koymak adına çok yönlü, yıllarca süren bir kampanya başlattı. Kendisini şatonun gerçek sahibi olarak göstermeye çalışmasındaki iki amacı, Jolie'nin şirketi Nouvel'in değerini düşürmek ve Miraval'ın tek sahipliğini elde etmekti.

ORTAKLARINA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Nouvel'in belgelerinde, 'Angelina Jolie'nin 2016'da boşanma davası açmasından bu yana Brad Pitt ona karşı kindar bir savaş yürütüyor' iddiasını da ortaya atmıştı.

Dava dosyasına göre ayrıca Nouvel, Miraval'ın varlıklarını kötü niyetle, şirketin çıkarlarına aykırı olduğunu bildikleri bir kullanıma soktukları için Pitt'in ortakları Gary Bradbury ve Ronald Venturini hakkında da Fransa'da suç duyurusunda bulunmuştu.

PITT'E GÖNDERDİĞİ E-POSTA ORTAYA ÇIKTI

Tüm bunların ardından Angelina Jolie'nin eski eşi Brad Pitt'e devam eden boşanma savaşı sırasında, Miraval Şatosu'nun mülkiyetine odaklanarak gönderdiği bir e-posta ortaya çıktı. DailyMail'de yer alan habere göre; bir TikTok kullanıcısı, Oscar ödüllü aktrisin 2021 yılının Ocak ayında yazdığı e-postanın içeriğini paylaştı. Entertainment Tonight ise bu mail’in resmi dava belgesi olduğunu onayladı.

Haberin Devamı

Angelina Jolienin Brad Pitte gönderdiği e-posta ortaya çıktı Beni burada istemediğini biliyorum

Jolie, şatodaki payını satma kararının ardındaki mantığı açıklarken, yazısında; "Burası ikiz çocuklarımızı evlerine getirdiğimiz ve evlendiğimiz yer. Bu şato, bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları yazarken ağlamamam imkansız. Miraval'da yaşadıklarımızı hep hatırlayacağım" ifadelerini kullandı.

"SONUN BAŞLANGICI"

Ünlü isim, Miraval'ın 'aynı zamanda ailelerinin sonunun başlangıcına işaret eden, alkol merkezli bir iş olduğunu' da yazarak, aktörün olduğunu iddia ettiği alkol bağımlılığına gönderme yaptı ve ekledi:

Şatonun bir şekilde bizi bir arada tutan bir şey haline gelmesini umuyordum, ama şimdi beni burada istemediğini ve büyük olasılıkla bu e-postayı almaktan memnun olacağını görüyorum.

Jolie ayrıca, 'önceki dört yıl içinde birçok düşüncesiz davranışa tanık olduğunu, onaylamayacağı şekillerde harcanan paralar ve kendisine danışılmayan kararlar alındığı için şaraphanenin iş dünyasından dışlandığını hissettiğini' yazarak; 'işi paylaşmaya veya onu çocukları için daha sağlıklı olacak bir şekilde değiştirmeye ilgi göstermeyen kararlardan ötürü zarar gördüğünü' paylaştı.

Haberin Devamı

"BUNU SORUMSUZCA BULUYORUM"

Güzel oyuncu, şaraphanenlerinin reklamını da eleştirerek, 'alkol satmak için yayınlanan son görüntüler yüzünden sarsıldığını' söyledi:

Bunu sorumsuzca buluyorum ve çocuklarımın görmesini isteyeceğim bir şey değil. Bana kötü günleri hatırlattı. Alkol yüzünden gösterilen davranışlar ailemize bu kadar derinden zarar vermesine rağmen, alkole dayalı bir işte artık kamusal veya özel olarak yer alamam. Hem ahlaki olarak, hem de ailemizin iyiliği için bu işin bir parçası olamam.

Angelina Jolienin Brad Pitte gönderdiği e-posta ortaya çıktı Beni burada istemediğini biliyorum

Jolie, 'ileriye dönük iki yol' gördüğünü söyleyerek, ilkinin 'hayatlarındaki bu zor ve acılı bölümden uzaklaşmak' için destekleyeceği, şatonun satılması olduğunu belirtti ve; "Diğer alternatif ise, senin bu mülk ve işteki payımı satın alman" diye yazdı.

"ACI VERİCİ BİR ŞEKİLDE BELLİ ETTİN"

"Bu noktaya gelmek zorunda olmanın benim için ne kadar üzücü olduğunu anlatamam. Alkol ve bu işe olan ilişkin hayallerin sadece sana ait; ve bunu acı verici bir şekilde belli ettin" ifadelerini kullanan Angelina, sözlerine şöyle devam etti:

Sana işinde en iyisini diliyorum. Çocuklarımızın büyüdüklerinde Miraval hakkında farklı hissetmelerini ve seni orada ziyaret etmelerini içtenlikle umuyorum. Ama Miraval benim için Eylül 2016'da öldü ve o zamandan beri gördüğüm her şey ne yazık ki bunu doğruladı.