Cadde Angelina Jolie'ye beklenmedik darbe! Kızı artık ayrılmak istiyor

Angelina Jolie'ye beklenmedik darbe! Kızı artık ayrılmak istiyor

09.04.2024 - 07:09 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikili arasında sular durulmuyor. Jolie, bu kez kızından beklemediği bir hamleyle karşı karşıya geldi.

Angelina Jolieye beklenmedik darbe Kızı artık ayrılmak istiyor

Bir zamanlar dünyanın en gözde çifti olan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in, 2005’te başlayan aşkı 2016’da olaylı bir şekilde sona ermişti.

Haberin Devamı

Jolie, uçak yolculuğu yaptıkları sırada Pitt’in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını öne sürmüştü.

"MÜCADELEM HENÜZ BİTMEDİ"

2016 yılında ayrılan çiftin mahkemesi 2021 yılında sonuçlanmıştı fakat Angelina Jolie, mahkemenin hayal kırıklığına uğradığını ve mücadelesinin devam edeceğini söylemişti. Dünya yıldızı mahkeme kararına itiraz etmişti.

Haberin dayandırıldığı kaynak, "Pitt'i asla affetmeyecek! Henüz mahkemenin bitmekten çok uzak olduğuna ve adaletin galip geleceğine inanıyor" ifadelerini kullanmıştı.

"ŞİDDET ÇOK DAHA ÖNCE BAŞLADI"

Jolie, hukuk ekibi aracılığıyla Brad Pitt'in kendisine yönelik fiziksel tacizinin boşanma davası açmasına neden olan 2016 yılındaki uçak olayından 'çok da önce' başladığını: "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel şiddet geçmişi, ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da, bu uçuş Pitt'in fiziksel şiddetini çocuklara da yönelttiği ilk sefer oldu. Bunun üzerine Jolie onu derhal terk etti." şeklinde iddia etti.

Haberin Devamı

'GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ' DETAYI!

Güzel oyuncunun ekibi, Pitt’in oldukça geniş kapsamlı bir gizlilik sözleşmesi imzalamadığı sürece Jolie'nin Miraval şaraphanesindeki payını satmasına izin vermeyi reddettiğini kanıtlayacak görüşmeleri açıklamayı düşündüklerini söyledi. Dosyaya göre, 60 yaşındaki Pitt'in 48 yaşındaki Jolie'ye önerdiği söylenen gizlilik sözleşmesi, Jolie'nin şiddet iddiaları hakkında konuşmasını engellemek amacıyla hazırlandı.

VELAYETİ ALMIŞTI ANCAK...

Boşanmanın ardından çocukların velayeti Angelina Jolie'ye verilmişti ve Brad Pitt'in belli zamanlarda görüş günleri vardı. Fakat görünene göre bu düzende değişiklikler meydana gelebilir.

The Sun'a konuşan bir kaynak şunları söyledi : "Shiloh gelecek ay 18 yaşına geldiğinde babasının yanına Los Feliz, Kaliforniya'daki malikanesine taşınmayı umuyor." Söylentilere göre bu konu 'gizlilik anlaşmasından' sonra meydana geldi.