Cadde Arap Charlie Chaplin geliyor!

Arap Charlie Chaplin geliyor!

12.12.2016 - 06:56 | Son Güncellenme:

Vezir Parmağı'nda Erzurumlu Arap bir hamal karakterini canlandıran Selim Bayraktar, badem bıyıklı, kalın kaşlı yeni tarzı ile şimdiden fenomen oldu.

Arap Charlie Chaplin geliyor

25 Ocak’ta vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi 'Vezir Parmağı', sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

‘Vezir Parmağı’nın fragmanı, kısa sürede yaklaşık bir milyon rakamına ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Kırmızıgül’ün bir önceki filmi Mucize’nin fragmanını izlenme sayısı açısından dörde katlayan Vezir Parmağı için, sinema salonları ve sinemaseverler gün sayıyor. Fragmanın en dikkat çeken karakterlerinden biri ise 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki Sümbül Ağa rolüyle seyircilerin hafızasına kazınan Selim Bayraktar oldu. Filmde Erzurumlu Arap bir hamal karakterini canlandıran Bayraktar, badem bıyıklı, kalın kaşlı yeni tarzı ile şimdiden fenomen oldu. İzleyenlerin Charlie Chaplin’e benzettiği Bayraktar ekibin en çok adından söz ettiren isimlerinden olacak. Oyuncu Selim Bayraktar, Vezir Parmağı’nda oynamaktan duyduğu mutluluğu, "Fragmanımız yayınladığı günden itibaren film ile ilgili övgü dolu sözler duyuyorum. 'Vezir Parmağı' filminin fragmanı gerçekten çok ses getirdi. Böyle bir işin içinde bulunmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün halkın nabzını iyi tuttuğunu ve onlara nasıl ulaşması gerektiğini bilen bir yönetmen olduğunu söylemek isterim. Sır olarak sakladığımız filmin hikayesi ile ilgili sadece şu küçük bilgiyi paylaşabilirim: 'Vezir Parmağı' filmi tamamen eski dönemde geçen bir halk hikayesidir. Filmimizin Osmanlı sarayı ve harem ile hiç bir ilgisi yoktur. İzleyiciyi çok farklı bir filmle ve çok farklı bir dünyayla buluşturacağız’ cümleleriyle ifade etti.