Cadde Arda Kural'ın büyük değişimi! Görenler inanamadı

Arda Kural'ın büyük değişimi! Görenler inanamadı

08.04.2023 - 14:44 | Son Güncellenme:

2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakıp setlere dönme kararı alan oyuncu, yeni görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı. "Bebek surat geri gelmiş" şeklindeki övgüler alan ünlü isme, çok zayıfladığı yönünde mesajlar da geldi. İşte kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Arda Kural'ın son hali...

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan, 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde rol alan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında ise 'Ferit Tekin' karakterine hayat verdiği 'Emret Komutanım' ile izleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden oyuncu, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE YUMRUK ATTI!

Altın sarısı saçlarından ise eser kalmayan 42 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz ağustos ayında Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip, kavga çıkarmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk atmıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürmüştü.

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Arda Kural'ın bu olaydan önce ailesi ile yaşadığı tartışma nedeniyle ifade verdiği ortaya çıkmıştı. Polis merkezinde sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenilmişti. Oyuncu hakkında bir aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartılmıştı.

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

Haberin Devamı

2023 MODEL ARDA KURAL

20 kilo vererek fit bir görünüme kavuşan Arda Kural, 19 Ocak'ta sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine gelmişti. Saç ektiren ve fazla kilolarından kurtulmaya başlayan ünlü isim, Instagram gönderisine, "2023 model Arda Kural" notunu düşmüştü.

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

YORUM YAĞDI

Bir döneme damga vuran 'Yerli Leonardo DiCaprio', yeni pozu ile bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medyayı aktif kullanan Arda Kural, son halini takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun değişimine hayranlarından çok sayıda yorum geldi.

Arda Kuralın büyük değişimi Görenler inanamadı

SEVENLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

"Fişek gibi olmuşsun", "Bir dizide başrol bekliyoruz", "Bu yaşta bile karizmasın", "Çok iyi görünüyorsun aynen devam", "Eskilere gittim bir anda" ve "Bebek surat geri gelmiş" şeklindeki övgü dolu mesajlar dikkat çekti. Arda Kural'a; "Daha fazla kilo verme", "Aşırı zayıflık yakışmıyor" ve "Burada kal, ilerisi sağlık durmuyor" diyenler de oldu.