Cadde Arif V 2016'yla 60’lara yolculuk

Arif V 2016'yla 60’lara yolculuk

23.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz, ünlü isimlerin katıldığı 60’lar partisinde “Sekiz ay çalıştık. Hem yeni yılı hem de filmimizi kutladık” dedi.

Arif V 2016yla 60’lara yolculuk

Cem Yılmaz’ın, yeni filmi ‘Arif V 216’ya Harbiye Klein’da kostümlü yeni yıl partisi yapıldı. Davetlilerin, 1960’lı yılların şıklıklarıyla yarıştıkları partiye, Cem Yılmaz, Ozan Güven, İrem Sak, Elçin Sangu, Ahu Yağtu ve Zafer Algöz gibi birçok ünlü isim katıldı. Kahverengi kısa kollu gömleğiyle görüntülenen Yılmaz, “Sekiz ay çalıştık. Arkadaşlarımızla hem yılbaşını hem de filmimizi kutladık” dedi.

Kıvırcık saçı ve mini elbisesiyle göz dolduran Seda Bakan, “1985 doğumluyum. O dönemleri yaşamadım ama böyle bir parti olduğunu duyunca internetten araştırıp, kostüm hazırladım” şeklinde konuştu. Çiğdem Batur ise geceye sevgilisi Onur Gülmek olmadan katıldı. Oyuncu, “Araştırdım ve buldum. Hatta çantam babaannemin. Bugün işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi” açıklamasını yaptı.

Elçin Sangu, başrolünü Barış Arduç’la oynadığı ‘Mutluluk Zamanı’nın gişede hüsrana uğramasıyla ilgili, “Olur öyle şeyler” şeklinde konuştu.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde, yılbaşı geleneği olarak oryantal Didem sahneye çıkıp, danslarıyla davetlileri coşturdu.

Haberin Devamı

Arif V 2016yla 60’lara yolculuk