Cadde Arıza 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Arıza 13. son bölüm...

Arıza 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Arıza 13. son bölüm...

07.12.2020 - 00:50 | Son Güncellenme:

Arıza dizisi 13. son bölüm ekrana geldi. Ali Rıza adındaki gencin etrafında şekillenen olay örgüsüyle beğenilen dizinin yönetmenliğini Recai Karagöz yürütüyor. Usta oyuncuları bünyesinde barındıran Arıza 14. yeni bölüm fragmanı ise merak konusu oldu. Arıza dizisi son bölüm detayları haberimizde.

Arıza 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı İşte, Arıza 13. son bölüm...

Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan'ın başrolde olduğu Arıza dizisi pazar akşamları televizyon ekranlarına geliyor ve ilgiyle izleniyor. Nefes kesen sahneleri ile izleyiciyi de ekrana kitliyor. Arıza 14. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

ARIZA 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Sevilen dizi 13. son bölüm ile 6 Aralık Pazar akşamı dizi takipçileri karşısındaydı. Seyircinin merakla beklediği yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı. 

ARIZA 13. BÖLÜM ÖZETİ

Haşmet ve Ali Rıza restleşirken, Halide babasının neden bu kadar öfkelendiğini anlamaz. Haşmet, Fuat’ın yanına giderek Ali Rıza’nın gizli görevini deşifre etmek ister, bunu öğrenen Muzaffer ise hiç tereddüt etmeden Haşmet’in infaz emrini verir. Aşçı İsmail’den Muzaffer’i öğrenen Fuat, Muzaffer’i mekânında ziyaret eder. Burak ise ortaklarıyla birlikte konsorsiyum üyelerinin yakın adamlarını kendi saflarına çekebilme derdindedir. Ali Rıza, Haşmet’in has adamlarından Yavuz’u korumaya çalışırken, kendisini Numan’ın peşinde bulur. Numan’ı yaka paça yakalayan Ali Rıza, özel bir tim tarafından ormanda başına çuval geçirilerek kaçırılır.