Cadde Arıza ne zaman final yapacak? Arıza dizisi bitiyor mu, ne zaman final olacak?

Arıza ne zaman final yapacak? Arıza dizisi bitiyor mu, ne zaman final olacak?

28.03.2021 - 22:54 | Son Güncellenme:

Arıza dizisi ekranların başarılı yapımları arasında yer alıyor. Oyuncuları ile adından söz ettiren dizinin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Arıza final yapıyor haberleri gündeme geldi. Böylece izleyiciler, 'Arıza dizisi ne zaman bitiyor, neden final yapıyor?' sorularını aramaya başladı. Peki, Arıza dizisi bitiyor mu?

Arıza ne zaman final yapacak Arıza dizisi bitiyor mu, ne zaman final olacak

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Arıza dizisi Show TV'nin iddialı dizilerinden biri olarak yayın hayatına başladı. Taksicilik yapan Ali Rıza'nın hayatı Halide ile tanıştıktan sonra bambaşka hale bürünür. İkili etrafında şekillenen olayların ekrana geldiği Arıza dizisi bitiyor mu? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

ARIZA DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

O3 Medya'nın Show TV için hazırladığı Arıza dizisi büyük ilgi görmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, izlenme oranlarından olacak ki dizi final kararı aldı. Başrolünü Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza dizisi 30. bölümde ekrana veda edecek.

ARIZA KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.