Cadde 'Arkamızda eğitim var'

'Arkamızda eğitim var'

15.10.2018 - 08:18 | Son Güncellenme:

Organizasyon dünyasının tanınan ismi Banu Noyan'ın kurucusu olduğu Artistik Sanatlar Akademisi; iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla kapılarını açtı.

Arkamızda eğitim var

'Arkamızda Eğitim Var' sloganıyla sektöre eğitimli isimler kazandırmak için yola çıkan Artistik Sanatlar Akademisi'nin açılışına; TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, YILSAN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Yıldırım ve eşi Tülay Yıldırım, Müge Anlı, Özge Ulusoy, İvana Sert, Nergis Kumbasar, Furkan Palalı, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Armağan Çağlayan, Selim Yuhay, Yavuz Seçkin, Nez, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Uğur Aslan, Ece Gürsel, Gülay Kamaz, Emre Ertürk, Sinem Yıldırım'ın yanı sıra Artistik Sanatlar Akademisi eğitmenlerinden Hüseyin Avni Danyal, Çiğdem Tunç, Neslihan Yargıcı, Akasya Asıltürkmen, Hazım Körmükçü, Murat Atıl, Sema Aras katıldı.

Haberin Devamı

Artistik Sanatlar Akademisi'nin Bomonti'deki merkez binasında gerçekleşen açılış töreninde konuşan Banu Noyan, “Arkamızda eğitim var diyerek yola çıktık. Bir ülkenin medeniyetinin en önemli göstergesi eğitimdir. Sanat ise her dilde aynıdır. Gurur duyduğum bir eğitmen kadrosuyla yola çıkmak her şeyden daha kıymetli. Yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum ve inanıyorum ki onların da arkalarında daima eğitim olacak” dedi.

Açılış töreninin ardından sınıfları gezen ünlü isimler, Banu Noyan'ı eğitime verdiği önem ve destekten dolayı tebrik etti.
Artistik Sanatlar Akademisi’nde; Sahne ve Kamera Oyunculuğu, Her Yaşta Oyunculuk Eğitimi, Mankenlik ve Podyum Arkası, Yürüyüş-Zarafet ve Fotomodellik, Solfej, Sunuculuk ve Spikerlik, Kariyer planlamada iletişim, Vücut Perküsyonu, Kişisel İmaj Geliştirme, Enstrüman ve Dans alanlarında eğitim verilecek.