Cadde Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim!

Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim!

21.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Ay Işığında Komedi Festivali kapsamında Aqua Florya AVM'de sahneye çıktı. İzleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Çağlayan, ünlü olmadan önceki mesleğini açıklayarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim

Armağan Çağlayan, 21 Kasım 2022'de sosyal medya üzerinden sevenlerini üzen bir haber vermiş ve akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Nişantaşı'nda doktor kontrolü çıkışı objektiflere yansıyan Çağlayan, ameliyat olduğunu ve alınan parçanın yurt dışına gönderildiğini belirtmiş ve süreci anlatmıştı:

Haberin Devamı

Ameliyat oldum, bitti. Kemoterapi yok. Alınan parça yurt dışına gitti; akıllı ilaca uygun mu, değil mi ona bakılacak. Sonra devamını bilmiyoruz. Birinci evrenin ikinci aşamasında yakalandığım için 'Kemoterapiye gerek yok' dediler. Büyük hücreliymiş, o da yavaş yayılan bir türmüş.

Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim

2 SAAT SAHNEDE KALDI

Armağan Çağlayan, son olarak Ay Işığında Komedi Festivali kapsamında 'Size Anlatacaklarım Var' adlı gösterisiyle sahne aldı.

Kendisini izlemeye gelenlere kahkaha tufanı yaşatan 57 yaşındaki Çağlayan, 2 saat boyunca sahnede kaldı.

Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim

"SİZLER BENİ TANIMADAN ÖNCE AVUKATTIM"

Gösterisinin ilerleyen dakikalarında televizyonculuk sektörüne girmeden önce avukat olduğunu dile getiren Armağan ünlü isim, şöyle konuştu:

Sizler beni tanımadan önce avukatlık görevimi icra ediyordum. Hatta evime gelen kağıtla cumhuriyet savcılığına kabul edildiğimi öğrenmiştim ama çok sevdiğim iş olan televizyonculuk bende daha ağır bastı ve bu günlere getirdi.