Cadde Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı!

Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı!

23.02.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Can adında bir oğulları olan ikiliden Arzum Onan, eski eşinin bekar hayatına dair çok konuşulan paylaşım hakkında konuştu.

Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı

1996 yılında nikâh masasına oturan ve ünlüler dünyasında 'örnek çift' olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, Mayıs 2023'te anlaşmalı olarak boşandı.

Haberin Devamı

Beykoz 1. Aile Mahkemesi'ne el ele gelen ikilinin, duruşma sonrasında da adliyeden el ele ayrılması dikakt çekmişti.

Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ!

Boşandıktan sonra kendine yeni bir hayat kuran Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından bekar hayatını yayınlamıştı. Yumurta pişirip, ütü yaptığı görülen oyuncunun, dakikalar sonra videoyu silmesi dikkat çekmişti.

Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı

"OYUNCULUĞU ŞİMDİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Arzum Onan, önceki gün Demet Özdemir'in doğum gününe katıldı ve muhabirle sohbet etti. Heykel atölyesine ara verdiğini ancak yakın zamanda tekrar bir sergi açmayı planladığını söyleyen Onan, heykel sanatı ile kendisini daha iyi ifade ettiğini açıklayıp şöyle devam etti:

Heykel yapmaya devam ediyorum, kısa zaman sonra sergi haberiyle çıkacağım karşınıza. Bazı reklam anlaşmalarım devam ediyor onlarla ilgili çalışıyorum yoğun olmamakla beraber, kısmen ekranda sayılırım. Şimdilik düşünmüyorum oyunculuğu en azından keskin cümleler kuramam. Heykelle tanıştıktan sonra o sanatla kendimi daha iyi ifade ettiğim ve daha mutlu olduğum bir alan içinde olduğumu fark ettim. Bireysel üretimle daha iyi hissettiğim için yoksa dizi oyunculuğunu da severek yapmıştım.

Arzum Onan: Mehmet bekarken de ev işi yapardı

"SON DERECEBUNLARI HEP YAPARDI"

Eski eşinin sosyal medyada ütü yaparken paylaştığı fotoğraflarıyla ilgili Onan, eski eşinin evli oldukları dönemde de ev işleri yaptığını söyleyip “Bunları hep yapardı Mehmet, kendi yemeğini... Bu son derece normal, sadece paylaşmış oldu yani. Oğlumuz Can yetişkin bir delikanlı, biz de Mehmet’le her zaman ihtiyacımız olduğunda yan yana olmaya gayret ediyoruz” dedi.