Cadde Aşk bitti mi? Seray Kaya'dan Mert Demir cevabı

Aşk bitti mi? Seray Kaya'dan Mert Demir cevabı

09.11.2023 - 08:50 | Son Güncellenme:

'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen Seray Kaya, geçtiğimiz aylarda özel hayatıyla adından söz ettirmişti. Müzisyen Mert Demir'le aşk yaşadığı iddiaları bir süredir gündemde olan Kaya, Demir'in sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Aşk bitti mi Seray Kayadan Mert Demir cevabı

Son olarak Berk Oktay'la başrolü paylaştığı 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisinde rol alan Seray Kaya, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de oyuncu arkadaşı Gökçe Eyüboğlu ile görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Seray Kaya'nın, Mabel Matiz'le seslendirdiği 'Antidepresan' şarkısıyla dikkat çeken müzisyen Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Oyuncu, "Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusuna, "Arkadaşlar çok teşekkür ederim, çok güzel bir röportajdı" karşılığını vermekle yetinmişti.

Aşk bitti mi Seray Kayadan Mert Demir cevabı

"GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRDİK"

32 yaşındaki Kaya, önceki gece Maslak'ta yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Mekandan çıktığı anda telefonda konuşan Kaya, telefonu kapatınca gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Ünlü isim, "Arkadaşımın doğum günüydü. Güzel bir akşam geçirdik. Şimdi evimize gidiyoruz" diye konuştu.

"PİŞMAN OLMADIM"

Geçtiğimiz aylarda saçlarını kısa bir şekilde kestiren oyuncu, muhabirlerin; "Seray Hanım, saçlarınız kısaydı. Ek mi yaptırdınız? Pişman mı oldunuz?" sorusuna, "Pişman olmadım ya. Bir proje için kısa denedik. Başka bir proje için de uzatmak zorunda kaldım işim gereği o yüzden böyle yaptım şimdi" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Aşk bitti mi Seray Kayadan Mert Demir cevabı

"ŞU ANDA HAYATIMDA KİMSE YOK"

Müzisyen Mert Demir ile ilişkisi de sorulan oyuncu, "Arkadaşlar ben bu konuyu konuşmak istemiyorum. Mert çok değer verdiğim bir insan. Özel hayatım ile ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda hayatımda kimde yok" diyerek aşkın sonlandığını dile getirmiş oldu.