Cadde Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi

Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi

24.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç’ten yaklaşık 40 gün önce ayrılan Yasemin Allen, birkaç gün önce sessizliğini bozmuş ve biten ilişkisiyle alakalı konuşmuştu. "Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor" diyen güzel oyuncu, önceki gün üç yıl önce ilişkisini noktaladığı Armağan Oğuz ile Nişantaşı'ndaydı. İkili, bir apartmana girerken objektiflere yansıdı.

Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Yasemin Allen ve Tolga Güleç, geçtiğimiz aylarda büyük bir aşk yaşamış ve evlenecekleri konuşulurken, ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisi ardından konuşan Güleç, "Yasemin’le beş ay içerisinde çok büyük bir aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan. Ama birbirimize zaman ayıramadık. Ben çekimlerim için şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O memleketine döndü derken çok ayrı kaldık. Görüşemeyince de bir kıymeti kalmıyor ama hep hayatında olup görüşmek isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi

"BARIŞIRSAK ZOR DURUMDA KALMAK İSTEMEM"

Yakışıklı oyuncu, "Evlilik planınız var mıydı?" sorusuna, "Evlilik teklifi hiç olmadı. Daha çok yeniydik, birbirimizi tanıma sürecindeydik" diye yanıt verirken; barışma ihtimali ile alakalı da "Allah bilir ama hiç öyle bir şey düşünmedik. Büyük konuşmak istemiyorum. Sonra barışırsak zor durumda kalmayı istemem” demişti.

"ESKİ KAFALIYIM"

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başaran Yasemin Allen de birkaç gün önce Bebek'te görüntülenmişti. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden 33 yaşındaki ünlü isim, kendisi gibi oyuncu olan Tolga Güleç ile ayrılık kararı hakkındaki sorulara yanıt vermişti.

Nasip kısmet. Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor. Bazen en dibinde anlaşamadığın konular olunca insanları değiştirmekle uğraşmıyorsun. Herkesin sevgi anlayışı farklı oluyor. Biz gerçek aşka inanarak büyüdük, çocukluğumuz öyle geçti ama bu zamandaki ilişkiler öyle değil ne yazık ki. Biraz eski kafalıyım belki bu anlamda ama romantiklere göre bir dünya değil aslında burası.

Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi

"HAYDA! BU NEREDEN ÇIKTI?"

Yaklaşık 40 gün önce Tolga Güleç'ten ayrılan ve “Aşkta eski kafalıyım” açıklamasıyla gündem olan Yasemin Allen,  üç yıl önce evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığı meslektaşı Armağan Oğuz’la Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir apartmana girdikleri sırada görüntülenen ikiliden Oğuz’un ilk tepkisi arkasını dönüp, “Hayda! Bu nereden çıktı?” olurken, Allen’in ise gülümseyerek poz vermesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sorulara yanıt vermeyen güzel oyuncunun barıştığı eski sevgilisiyle gülerek, sohbet ettiği görüldü. Aşklarına yeniden şans veren Allen ve Oğuz'un, sosyal medyada birbirlerini takip etmediği ortaya çıktı.

Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi