Cadde 'Aşkın Tarifi'ne üç ödül birden

'Aşkın Tarifi'ne üç ödül birden

14.07.2021 - 11:19 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin pazartesi akşamları ekrana gelen ve izleyiciden tam not alan dizisi 'Aşkın Tarifi', üç ödüle layık görüldü. Türkiye Lider Marka Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu gecede 'En İyi Erkek Oyuncu', 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu' ve 'En İyi Dizi' ödüllerinin sahibi 'Aşkın Tarifi' oldu.

Aşkın Tarifine üç ödül birden

'Aşkın Tarifi’nde 'Şef Fırat Karasu' karakterini canlandıran Kadir Doğulu, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldı. Ödülü kendisinin aldığını ancak işin mimarının dizi ekibi olduğunu söyleyen oyuncu, "Böyle zamanlarda görülen yüz olarak memnun oluyorum ama bu işin mimarı ekip... Onlarla anılmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ödül törenine 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu' ödülünü ise 'Naz' karakterine hayat veren Serra Arıtürk aldı. Oyunculuk adına aldığı ilk ödülden dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Arıtürk, "Bu ödülü ekibimiz, yönetmenimiz ve yapımcımız adına alıyorum. Beni destekleyen ve her zaman yanımda olan herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

'En İyi Dizi Ödülü’nün sahibi ise 'Aşkın Tarifi' oldu. Ödülü alan Mehmet Yiğit Alp, Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ü sahneye davet etti. Yapımcı Mehmet Yiğit Alp, "Çok özenerek bir iş yapıyoruz. Bu ödül bizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

BİR ÖDÜL DE GÜLHAN TEKİN’E
Gecede ayrıca Kanal D’nin çok izlenen programı 'Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Gülhan Tekin de 'En İyi Komedi Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Aşkın Tarifine üç ödül birden