Cadde Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti!

Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti!

04.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü isimlerin kostümler içinde şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de maskenin altındaki ismi tahmin etmeye çalıştığı 'Maske Kimsin Sen' yarışmasının final gecesinin ardından Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu'nun görüntüsü magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk iddiası sonrası Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran'ın ayrıldığı ve müzisyenin, yarışmadaki bir diğer ünlü Biran Damla Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Konuya açıklık getiren Aslı Bekiroğlu'ndan imalı bir açıklama geldi.

Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı, Mehmet Binay ve M. Caner Alper'in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bergen’ filmi için Uniq İstanbul’da görkemli bir gala gerçekleşti. Galaya; sanat, medya ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin yanında Bergen’in ailesi de katıldı.

Haberin Devamı

"ACILI KADIN ROLLERİ İSTİYORUM"
Aslı Bekiroğlu da ilk kez seyirci karşısına çıkan filmi izlemeye gelenler arasındaydı. Filmi çok merak ettiğini belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Bergen’in hayatını çok merak ediyorum, böyle acılı kadın rollerinde yer almak isterdim" dedi.

"EL ELE DEĞİL, KOLUNA GİRMİŞTİM"
Muhabirlerin “Kubilay Aka ile çok samimi bir şekilde görüldünüz, ihanet ve yeni aşk iddiaları çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Bekiroğlu, “Orada arkadaş çevremle beraberdik, zaten videoyu da Doğu Demirkol çekti. El ele değil, koluna girmiştim. Aşk haberleri asılsız” yanıtını verdi.

Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti

ESKİ AŞKINA GÖNDERME
Geçtiğimiz günlerde "bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği" haberleri hatırlatılınca ise Bekiroğlu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti

Haberin Devamı

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!
Doğu Demirkol'un yayınladığı ve çok konuşulan görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, genç oyuncuyla olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti.

Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti