Cadde Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

24.01.2024 - 10:51 | Son Güncellenme:

Son dönemin popüler oyuncusu Doğukan Güngör, Aslı Bekiroğlu’nun köpeğiyle bir fotoğraf paylaşınca ikili arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan, 'Beni Böyle Sev', 'İkimizin Yerine', 'Gülümse Yeter', 'Yol Arkadaşım', 'Jet Sosyete' gibi projelerde rol alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz aylarda gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırmasıyla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"SİNAN YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Bebek'te köpeklerini gezdirirken görüntülen ikiliden Sicimoğlu, görüntülendiğini fark edince hızlanarak uzaklaşmaya çalışmıştı. Bekiroğlu ise "Sinan yapacak bir şey yok, onlar bizim dostlarımız. Gel yanıma" diyerek sevgilisini yanına çağırdıktan sonra gazetecilere poz vermişti.

Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTILAR

 Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, pek çok ünlü isme ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde Doğukan Güngör ile adı aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu da galaya katılanlar arasındaydı.

Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

YALANLADI

Doğukan Güngör'ün, Aslı Bekiroğlu'nun köpeği ile poz vermesi, çiftin adının birlikte yazılmasına neden oldu. Bekiroğlu, galadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak kendileri hakkında çıkan aşk iddiasına ilk ağızdan cevap verdi.

Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız

Haberin Devamı

"SETİ BANA YAKIN"

Bekiroğlu, "O benim arkadaşım. Seti bana yakın. Aynı ajansta çalışıyoruz. Set arasında yemek yiyoruz. O gün de köpeğimle fotoğraf çektirdi. Sadece arkadaşız. Maalesef" dedi. Projelerinden bahseden oyuncu, "Malatya'ya film çekmeye gideceğim. Ormanda geçen gerilim bir hikaye... YouTube programı düşünüyorum" diye konuştu.